XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Studentski grad - Policajac 2:0

U prijateljskoj utakmici izmedju "studenata" iz Novog Beograda i ekipe Policajca prikazan je odličan fudbal u kojoj su lideri treće beogradske lige ostvarili pobedu. U početku se činilo da će renomirani Policajac lako pokazati zašto se nalazi dva ranga iznad studenata, ali ih je vezista Pecić u 15. minuta, evrogolom iz slobodnog udarca bacio na kolena. Nesto kasnije, Policajac je imao gotovo stopostotnu šansu, ali je Latković briljantno odbranio udarac Mitovića. U 43. minutu, posle odlične akcije domaćih, Albaneze je sjajno šutirao sa dvadesetak metara, ali nedovoljno dobro za sjajnog Ristića.
Tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u nastavku oba tima napravili nekoliko izmena i drugo poluvreme započeli sa novim igračima. Već u 54. minutu Matović je sjajno šutirao i pogodio prečku, da bi nešto kasnije "univerzalac" studenata Pavlović "očešao" prečku Policajca. U trenutku kada se očekivao odgovor gostujućih igrača, Zlatković je sjajno presekao loptu na sredini terena i uposlio Matovića koji je srušen u šesnestercu. Napadač Studentskog grada Sepelj je bio neumoljiv i tako postavio konačan rezultat. Do kraja utakmice, bitka se uglavnom vodila na sredini terena bez ozbiljnijih šansi na obe strane. Poseban kuriozitet ove utakmice jeste podatak da su igrači oba kluba veoma mladi, izuzev 37-mogodišnjeg Matovića, kapitena "studenata".

U subotu Policajac je gost Komgrapu, dok Studentski grad dočekuje Institut iz Zemun polja, gde ce se popularna "Zuta podmornica" trenera Nenadovića potruditi da opravda lidersku poziciju u ligi.