XS
SM
MD
LG

Mladen Dodić novi selektor mlade reprezentacije Srbije

Dodić je izabran jednoglasno na predlog potpredsednika FSS zaduženog za A i mladu reprezentaciju Sava Miloševića, a na toj dužnosti zameniće Radovana Ćurčića koji je prošlog meseca preuzeo kormilo seniorskog državnog tima.

Sa doskorašnjim trenerom Jagodine dogovorena je saradnja do završetka prvenstva Evrope juna 2015. godine u Češkoj, saopšteno je na sajtu FSS. Dodić je u dosadašnjoj karijeri radio kao šef strucnog štaba Napretka iz Kruševca, Novog Pazara, Dinama iz Vranja, Javora i Jagodine, koju je prošle sezone vodio do finala Kupa Srbije i trećeg mesta u nacionalnoj Superligi.

Njegov rodni Kruševac i Napredak gde je imao uspesnu  igračku i trenersku karijeru a i čitav kraj na tromeđi Morava počastvovan je imenovanjem Dodića za selektora mlade reprezentacije. U izjavi za nas portal Mladen Dodić ( na slici) istakao je da je ponosan na imenovanje koje je plod njegovog dugogodisnjeg rada au koje se u junu održava u Českoj li se i zahvalio  Svi Miloševiću i Fudbalskom savezu na poverenju koje su mu ukazali.

" biće tesko nastaviti tamo gde je stao Radovan Ćurčić ali ja sam optimista i nadam se da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve a to je prolaz iz grupe na Evropskom prvenstvu u Češkoj koje se održava u junu ,kao i plasman na Olimpijske igre u Riju". Kaže novi selektor mlade fudbalske  nacionalne selekcije. A mi  želimo mu mnogo uspeha da svog prethodnika na tom mestu nadmasi jer Doda to zaslužuje, jer kako reče njegov klupski drug i bivsi saigrač Sasa Antić "Doda je nas ponos"

Mladen Dodić na jednoj od konferencija za štampu u FK Jagodina