XS
SM
MD
LG

Vojin Marković: Samo je Novak obećao da će biti prvi na svetu, evo ja obećavam biću golman Zvezde

Odličan đak(sve petice),kad je matematika u pitanju malo pomogne deda Milivoje. Voli fudbal iznad svega ,navija za Crvenu zvezdu,idol mu je Bajko ,pa ga zato u Varvarinu zovu mali Bajko. Rođen je 03.11.2003 godine od oca Mlađana bivseg sportiste i majke Danijele vaspitačice u ovdasnjoj dečjoj ustanovi.

Dakle to je momak po imenu Vojin Marković"Mali Bajko" kako reče budući reprezentativac i golman Crvene zvezde. Počeo je da brani sa šest godina kod golmana Dragija Rajića,odmah se videlo da je talenta na pretek ali kako talenat daje 10$ uspeha mali Vojin kreće u školu OFK " Morava"u Ćićevcu. NJegovi novi treneri ČukićSaša Mitić i rukovodilac škole Saša Milosavljević vide ogroman talenat i zelju. Brani fantastično na turnirima mini maksi lige a prošle godine sa OFK "Moravom" osvaja drugo mesto na državnom prvenstvu u Vranju,biva proglasen za najboljeg golmana a legendarni golman Napretka,Hajduka i reprezentacije Zoran Čoče Simović imao je da kaže samo jednu rečenicu: "Ne ispustajte ovo dete biće to golman svetske klase.
Vojin je jako omiljen pa ne mora da puno brine za opremu zato su zaduženi Danijel Dača Mihajlović  standardni štoper Jagodinaca koji je upravo pored mnogih dresova u prisustvu  vaseg izvestača Bajku uručio nove rukavice.Bajko nas podseti nemojte da zaboravite ni mog Vuleta Tomića opremio me i on od glave do pete,i Danijel i Vukasin Tomić su bili pioniri Temnića pa znaju da pomognu.
Tako je to sa Malim Bajkom,ujutru u školu pa jedan trening,pa domaći ,pa deda milivoje i matematika ,pa opet trening sa legendarnim golmanom Jagodine ,Temnića i dr. Slobodanom Markovićem na stadionu Temnića (kaže Voja da te treninge sa Slobom najvise voli) a potom učenje pa opet trening u Ćićevac u OFK Morava,eto to je Voja "Mali Bajko  budući golman Zvezde. Rad pobeđuje a Vojin se rada ne boji.

 

SA svoim idolom Bajkovićem

Seka Dunjica biće moj najbolji navijač

Šta je bivsi trener Zvezde Slavisa Stojanović rekao o ovom talentu pisaćemo nekom drugom prilikom

Uvek sa osmehom na treningu.