XS
SM
MD
LG

Sombor: Startovala "Orange Liga" u malom fudbalu

U subotu, 9 maja tekuće godine , u balonu „Ivanović Impexa“ na bezdanskom putu kod Sombora , startovala je „ORANGE LIGA“ u malom fudbalu na veštačkoj travi, a učešće na prvom turniru rekreativaca privuklo je dvanaest ekipe iz Sombora i okolnih mesta. Turnir se igra u okviru lige, svako sa svakim, po propozicijama koje je odredio organizator,a sve utakmice će se igrati subotom u popodnevnim satima. Svaka od ekipa će odigrati po 11 utakmica,a završetak lige se očekuje u drugoj polovini jula. Pobednik će biti ona ekipa koja sakupi naviše bodova iz jedanaest kola turnira.

U prvom kolu ovog zanimljivog nadmetanja ljubitelja malog fudbala igraju , u prvoj utakmici od 16,00 sati : SOMBOR ZA SVE „ELIDA“ 1902 –SELENČA, a svakog narednog sata se sastaju ekipe po sledećem rasporedu: TELEČKA-BAČKI BREG, POLICIJA-NO NAME, MMV ALATI-KEKIĆEVE BEBE,RADIO SOMBOR-JUGOSLAVIJA i DRŽAVNI POSAO-BEER BOYS.

Utakmice će suditi fudbalski sudija Srđan KIRŠNER iz Sombora, a organizator za najbolje na turniru priprema vredne nagrade, koje će biti podeljene po završetku turnira.

Ekipa : SOMBOR ZA SVE "ELIDA " 1902

Ekipa TELEČKA