XS
SM
MD
LG
08.07.2015 Administrator

Uz Labello do uspeha u Riju

Ovo leto obeležili su veličanstveni uspesi naših sportista, a posebno su nas obradovale košarkašice. Pored zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, osvojile su i naša srca i ponovo dokazale da su uspešne, lepe i hrabre. Na prethodnom prvenstvu Labello je bio njihov pouzdani saveznik, a nakon dve godine, sa zadovoljstvom se prisećamo simpatičnih scena Ane Dabović kako, čak i u najneizvesnijim momentima utakmice, maže Labello na usne.

Nakon veličanstvenog uspeha na upravo završenom evropskom šampionatu, kompanija Beiersdorf je odlučila da ih ponovo obraduje godišnjim zalihama Labello proizvoda, sa željom da ih i ubuduće, a posebno na predstojećoj Olimpijadi u Riju, podrži u postizanju fantastičnih rezultata.

U prisustvu velikog broja medijskih kuća, Sanja Milovanović, junior brend menadžer za Labello kompanije Beiersdorf, svečano je uručila proizvode predstavnicama naše košarkaške reprezentacije: Milici Dabović, Dajani Butuliji i Sonji Petrović, u NIVEA prodavnici u Knez Mihailovoj. U veseloj atmosferi, uz osmehe i anegdote sa sportskih takmičenja, naše zlatne košarkašice plenile su energijom i još jednom pokazale da i te kako vode računa o negovanom i lepom izgledu. Baš kao što Labello neguje lepotu i postavlja visoke standarde kvaliteta, tako ume da prepozna ove vrednost i kod drugih. Zato nagrađuje najbolje!