XS
SM
MD
LG

Kup OFS Jablaničkog okruga: Bobište - Mladost (V) penalima 3:1

U okviru 1/4 finala Lav kupa na području Jablaničkog okruga Bobište je bilo bolje od odlične ekipe Mladosti iz leskovačkog predgradja Vinarca. prvoplasirane ekipe Jablaničke okružne lige. Bobište je plasman u narednu rundu kupa izborio posle boljeg izvodjenja jedanesteraca, pošto je u regularnom delu  rezultat bio 0:0.
Obe ekipe u meč su ušle koncentrisano, igralo se tvrdo i sa malo šansi. Prvu priliku imali su gosti u 10. mimutu Todorović izlazi jedan na jedan sa golmanom domaćih Jevtićem, koji padom u noge sprečava ono najgore za svoji tim. Već u narednom minutu napadač domaćih Stojanović tuče a loptu sa gol linije u korner izbacuje Tasić. Probali su domaći uvodjenjem iskusnih Zdravkovića i Krstića da što pre dodju do gola, ali u tom periodu gosti propuštaju odlične prilike  u 55. i 59. minutu preko Todorovića i Stankovića. Najbolju šansu domaći ne koriste u 75.minutu odličan centaršut Ilića, Marjanović nije uspeo da sprovede u mrežu sa svega par metara. Do kraja nije vidjeno prilika za gol, pa je rezultat ostao nepromenjen. U penal seriji golman domaćih Jevtić briljira i odvodi svoj tim u polufinale kupa.

Leskovac: Igralište Bobišta. Gledalaca: 150. Sudija: Marko Cvetković (Leskovac). Strelci iz jedanesteraca:  Stamenković, Stojanović, Stevanović (Bobište),  Kostić (Mladost).  Žuti kartoni:  Marjanović, Stevanović, Ilić, Stojanović (Bobište), Kostić, Kocić, Spasov (Mladost).

BOBIŠTE:
Jevtić, Mihajlović (Čupić), Đorđević D (Zdravković), Marjanović A, Đoršević I (Krstić), Marjanović M,  Stevanović, Ilić, Stojanović, Stamenković, Jović.
MLADOST: Stojanović, Tasić, Petković, Krstić, Vukadinović, Kocić, Cvetanov (Voislavljević) Kostić, Todorović (Aleksić), Stanković, Spasov.