XS
SM
MD
LG

Sombor : Liderska pozicija "Elide 1902" posle prvog dela prvenstva "Orange " Lige

Prvi deo prvenstva II ORANGE LIGE u malom fudbalu, koji se igra u SC „Orange“ u Somboru, završen je minulog vikenda odigravanjem nepotpunog devetog kola, jer je ekipa Kljajićeva odustala od daljnnjeg takmičenja. Njihovi protivnici u tom, poslednjem kolu trebali su da budu fudbaleri „Elide 1902“, ali se taj meč nije odigrao, pa je takmičarska komisija Lige, zbog više izostanaka, isključila ekipu Kljajićeva iz daljnjeg nadmetanja, i poništila sve dosadašnje rezultate te ekipe.

Iako toga dana nisu nastupali,fudbaleri „ELIDE 1902“ postali su prvaci prve etape takmičenja , i prezimeće na prvoj poziciji. U tome su im mnogo pomogli članovi ekipe „Goge“, koji su savladali ekipu Bačkog Brega sa 7:3. U ostalim mečevima, „Brend medija“ je bila bolja od ekipe „Beli“ (6:4), a puno golova je palo na ostale dve utakmice. Raspoloženi strelci su bili u ekipi „MMV Alati“ koji su članove Rekreativaca pobedili sa 8:1, dok su „Kekićeve Bebe“ u poslednjoj utakmici večeri deklasirali nemoćni OFK Metalac sa 17:6.

U pauzi između dve polusezone, novina u takmičenju je prelazni rok, gde se očekuju „bombasti transferi“,a novi igrači u pojedinim ekipama izazivaju dodatnu napetost i neizvesnost takmičenja u nastavku Lige.

Tabela II ORANGE LIGE posle prvog dela prvenstva

Članovi ekipe MMV Alati proslavljaju visoku pobedu protiv Rekreativaca u poslednjem kolu