XS
SM
MD
LG

Božićni vikend na Eurosportu

Tokom predstojećeg vikenda, planiran je kratak odmor na takmičenjima koje Eurosport prati,  kako bi sportisti u krugu porodica proveli najvažniji hrišćanski praznik.

Eurosport će iskoristiti dane predaha, od 23. do 25. decembra, kako bi svoje gledaoce još jednom proveo kroz sva najvažnija takmičenja, održana tokom 2016. godine.

Ljubitelji biciklizma biće u prilici da vide najzanimljivije trenutke sa sve tri „UCI Velike trke“, Đira, Tura i Vuelte, kao i da se podsete najboljih duela viđenih na „Klasicima“.

Poštovaci „kraljice sportova“, još jednom će videti Ivanu Španović u pohodu na zlato u Amsterdamu, na šampionatu Evrope, dok će ljubitelji automobilizma moći da se podsete kako je Tojota izgubila titulu u poslednjim minutima trke „24 sata Le Mana“, kao i da vide retrospektivu kompletne WTCC sezone.

Kao najavu predstojeće “Novogodišnje turneje”, Eurosport će emitovati sva takmičenja sa poslednje „4 skakaonice“, kao i letove najboljih ski skakača u tekućoj sezoni. Ljubitelji zimskih sportova videće još jednom najzanimljivije trenutke sa biatlon i skijaških takmičenja u sezoni koja je u punom jeku.

Pregled godine upotpuniće najbolji teniski mečevi sa Gren slem turnira, kao i legendarni „WATTS“, gde će sve generacije moći da uživaju u svim najzabavnijim, najuzbudljivijim, najbizarnijim i ostalim „naj“ trenucima sa sportskih borilišta širom sveta u 2016. godini.