XS
SM
MD
LG

Svetska vedeta među budućim zvezdama

Foto: RSS

Kontrolne pripreme pionirske reprezentacije Srbije, u objektima Zavoda za sport i medicinu sporta u Beogradu, u punom su jeku. Svaki dan priprema je ispunjen brojnim aktivnostima, brižljivo planiranim od strane organizatora priprema  kao i trenera Saše Pejčića i Davora Ristovskog.

Prepodnevni trening je bio usmeren na grupnu taktiku u napadu, dok je poslepodnevni termin bio rezervisan za kontrolnu utakmicu protiv ekipe RK Partizan 2. Nakon utakmice usledila je analiza učinka svakog igrača pojedinačno kao i učinka celokupne ekipe u kojoj su glavnu reč vodili sami igrači uz malu pomoć trenera.

Veliko zadovoljstvo i čast pionirima je priredila jedna od vodećih svetskih atletskih zvezda, Ivana Španović, koja je posetila prepodnevni trening, pozdravila talentovane mlade rukometaše i poželela im uspešan rad na pripremama kao i uspešnu sportsku karijeru.

Pionire Srbije pozdravila je na kraju treninga zamenica direktora Zavoda za sport i medicinu sporta, u čijim objektima pioniri realizuju pripreme, Bobana Berjan Bačvarević, koja je tom prilikom istakla veliko zadovoljstvo Zavoda što ima priliku da ugosti najbolje mlade rukometaše Srbije a sve u sklopu izvanredne saradnje koju Zavod ima sa RSS. U znak pažnje i zahvalnosti za odlične uslove priprema koje je Zavod obezbedio pionirima, rukometni talenti su Zamenici direktora uručili prigodne poklone.

Foto: RSS

Buduće rukometni šampioni vode računa i o naraštaju koji dolazi, obzirom da veliki broj klinaca i klinceza posećuju njihove treninge a jedna od njih je i Tara koja je poželela da jednog dana bude šampion a u znak podrške od rukometaša  dobila je majicu RSS i loptu.

Naredni radni dan biće posvećen daljem radu na uigravanju zonske odbrane 3:2:1 kao i osnovnih principi napada na ovu duboku zonsku formaciju. Pripreme se završavaju u subotu, 23.12.2017 godine, kontrolnom utakmicom protiv ekipe RK Rakovica.