XS
SM
MD
LG

Prijem kod predsednika opštine Trstenik

Članice Odbojkaškog kluba ‚‚Kneginja Milica'' i Košarkaškog kluba Trstenik, povodom njihovih uspeha na takmičenjima, primio je i sa njima razgovarao predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić. U razgovorima su učestvovali i njegov zamenik Ljubiša Markovič i narodna poslanica Milena Turk.

Prijem košarkašica i odbojkašica kod predsednika opštine Trstenik

- U poslednje vreme naši ženski klubovi beleže izuzetne rezultate,ja im se u svoje i u ime lokalne samouprave zahvaljujem i želim još bolje rezultate u narednom periodu, da kao i do sada dostojanstveno prezentuju trsteničku opštinu. One su primer za sve ostale sportistkinje a posebno za mladu populaciju, koja treba bavljenjem sportom da stvara zdrave navike i razvijaju kolektivni duh. Opština zna da nagradi uspešne klubove i pojedince što će biti dodatni motiv za njihova dalja takmičenja. Čestitam njima, njihovim trenerima i roditeljima koji su podržali učešča njihove dece u klubskom radu i na takmičenjima'', rekao je predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić.

Treneri ovih ekipa uzvratili su zahvalivši predsedniku na prijemu koji su kako su nam rekli i zaslužili, biće ovo dodatni motiv za mlade košarkašice i odbojkašice da u narednim takmičenjima daju sve od sebe i da dođu do postavljenog cilja.

- Naš Odbojkaški klub ‚‚Kneginja Milica'' je prvak Među regiona za uzrast pionira i ušli smo u Srpsku ligu. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem još nekog od sponzora, da nam pomogne za učešće na završnom turniru, jer imamo dodatne troškove oko ovog takmičenja, jer Sportski savez nije mogao da nam opredeli sva sredstva koja su nam potrebna. Nije moglo ni da se predvidi da ćemo doći do ovih rezultata, sve u svemu zadovoljan sam trudom i radom mojih odbojkašica i tako ćemo nastaviti dalje'', rekao je Radiša Ristić trener odbojkašica.

Trener mladih trsteničkih košarkašica Dragan Ristić ističe da su devojke ove godine vredno trenirale i svojim igrama potvrdile osvojeno 5. mesto u Drugoj saveznoj ligi što je prvo takmičenje iz A lige devojaka. U ligi ima mnogo boljih ekipa od trsteničanki. Trener Ristić na kraju dodaje da će od početka aprila meseca svake subote i nedelje biti organizovan rad sa decom od prvog do šestog razreda Osnovne škole,tako da devojčice i dečaci koji žele mogu da dođu u klub i da treniraju.

Kapiten OK ‚‚Kneginja Milica'' Anastasija Anđelković u ime svih u klubu i drugih mladih sportistkinja,zahvalila je predsedniku na prijemu i obećala još bolje rezultate na takmičenjima. Svim članicama klubova koje je predsednik Ćirić primio dobili su prigodne poklone i majice sa amblemom opštine Trstenik.