XS
SM
MD
LG

Bekament BB predstavio nove igračice: Milica Rančić i Danica Stojiljković

Bekament Bukovička Banja je predstavio dva pojačanja za narednu taakmičarsku sezonu. Od prvog dana priprema, sa ostatkom ekipe, vredno rade i treniraju levo krilo Milica Rančić koja je u Aranđelovac došla iz šampionskog sastava Jagodinei i kružni napadač Danica Stojiljković, bivša rukometašica Medicinara iz Šapca.

Obe su u prisustvu prvog trenera Saše Boškovića istakle da su u Bekament došle, jer je to klub sa velikom tradicijom i dobrim rezultatima, ali i zbog toga što je klub iz Aranđelovca najstabilniji u Srbiji…

– Još se uklapam u tim, ali za sada je sve kako treba – poručila je Stojiljkovićeva, dete ORK Beograda, kasnije igračica Svilajnca, Kučeva, Petrovca i Šapca.

Tu je i Milica, koju u Aranđelovcu ne pamte po dobrom. Ona im je prošle sezone “otela” titulu, igrajući za Jagodinu.

 Imamo dobre treninge, kontrolne utakmice, tako da su svi utisci pozitivni. Bekament ima već dve-tri sezone dobru ekipu i verujem da možemo da uzmemo duplu krunu. Privukao me je rad, kao i iskustvo igračica. Nnadam se da ću i Aranđelovčankama da pomognem da osvoje titulu – uz osmeh će Rančićeva.

Bošković je izrazio zadovoljstvo radom cele ekipe i najavio nastavak priprema do početka takmičenja u Super ligi.

Foto: Bekament BB

Podsetimo, Milica Rančić je osvojila titulu 2 puta zaredom sa Medicinarom iz Šapca i ekipom Jagodine. Sada sledi izazov sa ekipom Bekamenta BB iz Aranđelovca gde se očekuje titula jer kako kažu, gde je Rančić tu je titula.