XS
SM
MD
LG

FInale Kupa FSS na području OFS Pećinci

 

Donji Srem 2015 – Sloboda 3:0 (2:0)

  Od samog početka utakmice moglo se naslutiti u kom će se pravcu razvijati finalna utakmica Kupa FSS na području OFS Pećinci.. Navijači se nisu ni smestili na tribinama, a Donji Srem 2015 je propustio kolosalnu priliku: na centaršut Beronje, Čavić potpuno neometan, glavom šalje loptu pored gola. U 13. minutu 1:0: Dronjak prihvata odbijenu loptu, posle izvedenog kornera za domaćina, i šutira: na putu ka golu, pogađa nekod od odbrambenih igrača Slobode i završava u mreži. Najlepši detalj na utakmici viđen je u 20. minutu: Čavić izborio za loptu negde oko sredine terena i kada je bio na oko 25 metara od gola, sjajno šutira: Radosavljević je bio nemoćan! Pokušavao je sremskoligaš iz Donjeg Tovarnika nešto više, ali bez uspeha. Jednostavno, fudbaleri Donjeg Srema 2015 bili su u svim elementima igre bolji. Potvrda toge je i gol iskusnog Mitrovića u 55.minutu za 3:0. Priliku da ublaži poraz Slobode imao je Jež u poslednjim trenucima igre, kada nije uspeo da realizuje penal. U svakom slučaju, nastavljena je „niska bisera“ pećinačkog kluba, dok je pred čelnicima Slobode „mnogo tema za razmišljanje“.

   Pehar kapitenu Donjeg Srema 2015, Nenadu Mitroviću, uručio je predsednik opštine Željko Trbović.

 PEĆINCI: Sportski centar Suvača. Gledalaca: 200. Sudija: Bojan Pavlović (Ogar) 7. Strelci: Dronjak u 13, Čavić u 23. i Mitrović u 55. minutu.

  DONJI SREM 2015: Jelača, Ristivojević, Ljubojević, Dronjak, Štetić, Mitrović, (od 68. Stoisavljević), Nović, Radivojević, Beronja, (od 80. Nikolić), Čavić, (od 58. Marković), .

   SLOBODA: Radosavljević, Jorgić, Mitrović, Ninić, Kordolup, Ragastovac, P. Majstorović (od 58. Kresojević), Trbović (od 80. Arsenović), M. Majstorović , Radošević (od 58. Jež).

  Igrač utakmice: Dušan Štetić.

 

Lekcija sremskoligašu

Šansa Čavića

Mitroviću pobednički pehar

Nastavlja se niska bisera Donjeg Srema 20215