XS
SM
MD
LG

Šansa za klubove do kraja septembra

Na sajtu opštine Trstenik objavljen je javni konkurs za finansiranje projekata iz oblasti sporta i fizičke kulture za 2019. godinu, za sve klubove i sportske organizacije na području opštine Trstenik.

Na konkurs prema propozicijama mogu se javiti svi klubovi koji su članovi Sportskog saveza sa svojim programom, ali i sportski klubovi kji nisu članovi Sportskog saveza, koji za sredstva direktno konkurišu iz opštinskog budžeta.

Bitno je da svako od njih popuni formular i preda obrazac Sportskom savezu ili Komisiji za sport do kraja septembra meseca ove godine. Do 15. oktobra će se znati konačno ko je i koliko dobio sredstava.

Popunjavanje pomenutog obrasca nije baš lako ima tu dosta toga da se odradi, tako da preporučujem naročito onim klubovima koji to do sada nisu uradili da krenu na vreme kako bi to na vreme završili. Potrebnu dokumentaciju zainteresovani mogu preuzeti na sajtu opštine Trstenik, a sve ove i druge informacije mogu se dobiti u Sportskom savezu i u Odeljenju za društvene delatnosti opštinske uprave'', rekla je Nada Sarić član Opštinskog veća zadužena za sport u trsteničkoj opštini.

Nada Sarić član Opštinskog veća za sport i omladinu