XS
SM
MD
LG

Boks: Miljan Rovčanin se priprema u Baru za drugi meč u profi karijeri

Srpski bokser Miljan Rovčanin, najmlađi kruzeraš u Evropi, 18. maja boksovaće drugi meč u profi karijeri u  Hali sportova u Beogradu, a rival će mu biti Hrvat Ivan Matek. Ovaj duel će biti uvodna borba pred meč srpskog profesionalca  Nikole Stevanovića koji brani IBF pojas.  - Znamo da nas čeka težak protvnik – kaže  trener Radoslav Roki Milutinović.- Matek ima dva meča, pobedu i poraz u dosadašnjoj karijeri i zbog toga ništa nismo hteli da prepustimo slučaju, pripremamo se kao da je u pitanju meč za šampionski pojas! Miljan je spreman, jer sve što smo radili je prilagođeno njemu. Tako treniraju i MMA borci a poznato je da su to najjači treninzi. Zahvaljujemo se osoblju hotela “Sidro” i direktoru Draganu Nikeziću na gostoprimstvu jer se osećamo kao kod kuće, a veliku pomoć pružio nam je  i Jovan Đurić.
Posle odlične amaterske karijere i sjajnog debitanstkog  meča u Hotelu Jugoslavija koji  je završio nokautom u drugoj rundi, Miljan Rovčanin  iz Bara najavljuje dorbu borbu i novi trijumf.
-Imamo izvanredne uslove u profi kampu “Big bodi” i veoma zahtevan program rada trenera Radoslava Milutinovića, biće ispunjen do kraja. Sa njim usavršavam “stend ap” tehniku, a za fizičku pripremu je zadužen najbolji crnogorski teškaš i MMA borac Danilo Jovović. Jovović zajedno sa Seadom Đozovićem pomno prati moj rad. Njihova pomoć i saveti su mi dragoceni i uveren sam  da ću upisati i drugu profesionalnu pobedu – poručio je Miljan Rovčanin.