XS
SM
MD
LG

Uspesi mladih aranđelovačkih karatista na turnirima u Srbiji i Crnoj Gori

Članovi Karate kluba ˝Knjaz˝ učestvovali su tokom prethodnog vikenda na internacionalnom karate turniru ˝Kup oslobodjenja Podgorice˝ u Crnoj Gori i ostvarili lep uspeh osvojivši pregršt medalja. Zlatne medalje u kategoriji kata osvojili su Nikola Moskić i Sara Popović, a u borbama Sofija Grujić i Ilija Živković. Srebrne medalje među borbašima uzeli su Luka Stepanović El Samer i Matija Kostić, dok su u katama srebrna odličja osvojili Janko Stefanović i Vuk Dragović. Treće mesto i bronzane medalje u borbama uzeli su Vojin Jakovljević i Lazar Moskić, dok je u katama treće mesto osvojio Milutin Živković. Sjajne nastupe imali su i Nina Dragićević, Dušan Sandić, Andrea Nikolić, Nikolina Ratković, Iva Kolarević  i Damnjan Ivanović .

.Karatisti KK ˝Aranđelovac˝ su učestvovali na karate turniru ˝Trofej Obrenovca˝ i osvojili 8 medalja. Zlatne medalje osvojile su Dorotea Radojičić i Anita Sarić, srebrne Lana Radović i Konstantin Pažin, dok su bronzane medalje osvojili Dunja Tanić, Dijana Dabić, Eva i Jevrem Ostojić.

Karatisti Karate kluba ˝Elektroporcelan˝ nastavili su pobednički niz, na završnom turniru u Lajkovcu odvojili su pet zlatnih medalja. U kategoriji kadeta po dve zlatne medalje osvojili su Aleksa Starčević i Veljko Pantelić koji je osvojio i nagradu ˝Srpske karate unije˝ za najuspešnijeg kadeta u 2023. godini. U kategoriji pionira Uroš Lajić osvojio je zlatnu medalju, dok je Luka Đurić osvojio bronzu.