XS
SM
MD
LG

Tekvondisti iz Raške do osam medalja u Beogradu

Članovi Tekvondo kluba Soko na 20.Omega međunarodnom turniru u hali Ranko Žeravica, osvojili su zlatnu, dve srebrne i pet bronzanih medalja. Za Raščanske mlade tekvondiste ovo je veliki uspeh, pre svega zbog činjenice da su dečaci i devojčice ovog kluba po prvi put bili na tatamiju. Kako kaže njihov učitelj Veljko Veselinović, medalje smo očekivali,ali ne baš u ovolikom broj:

- Pre svega želim da pohvalim moje takmičare. Prijatno su me iznenadili, iako radimo tek nepunih godinu dana. Bila nam je namera da se kroz ovaj kvalitetan turnir oprobamo i vidimo gde smo u odnosu na ostale klubove iz naše zemlje i okruženja.Mogli smo i do još kojeg odličja,ali smo u nekoliko mečeva platili danak neiskustvu. Ipak su ovo deca koja su po prvi put bila u borbi za medalje - zadovoljan je trener "sokolova".

Iako najmlađi u Opštini Raška, TK "Soko" je uspeo da dođe vrlo brzo do rezultata, a u tome su imali pomoć lokalne samouprave odnosno Sportskog saveza:

- Veliku zahvalnost dugujemo pre svega Milki Bošnjović većnici za sport i Sportskom savezu Opštine Raška, koji su nam pomogli u kupovini neophodnih rekvizita za samo takmičenje - ističe trener Veselinović

Tekvondo klub " Soko" će krajem marta proslaviti godinu dana postojanja i rada, pa će biti prilika da se na pravi način obeleži dobar početak ovog mladog kluba