XS
SM
MD
LG

Trsteničanin Predrag Miletić potpisao ugovor u Beču

Prošle sezone trsteničanin Predrag Miletić je najbolji igrač Košarkaškog kluba "Cepter Viena" ali ga je povreda sprečila da se bori sa svojim saigračima i na parketu odbrane titulu prvaka Austrije. U ovaj Austrijski klub Miletić je došao na poziv našeg iskusnog trenera Darka Rusa.

- Potpisao sam ugovor na još godinu dana  što me jako raduje, bečka publika me je izuzetno primila i nadam se novim uspesima i vraćanju pehara u vitrine mog sadašnjeg kluba. Imao sam prošle sezone prosek 15,2 poena, 3,6 skokova i 1,9 asistencija po utakmici. U Eurochellengu imali smo dobrih utakmica, u četvrtfinalnoj seriji u poslednjoj petoj odlučujućoj utakmici u neizvesnoj završnici i nerešenom rezultatu, 4 sekunde do kraja susreta, protivnički igrač je nadamnom napravio faul i uspeo sam pogodcima iz slobodnih bacanja da ekipu uvedem u polufinale. U polufinalu nisam igrao zbog povrede i poraženi smo od KK"Gusinga" koji je posle toga osvojio titulu. Onda sam otišao u rodni Trstenik bio sam u kontaktu sa ljudima iz ekipe BC"Zepter Vienna" koji su izrazili želju da nastavimo saradnju odnosno da potpišem novi ugovor, što sam i uradio. U Beču su izuzetni uslovi Hala Admiral Dorne je vrlo kvalitetna, publika divna i ja ću se sa ostalima potruditi da budemo na kraju uspešni", kazao nam je Predrag Peđa Miletić, sa kojim smo razgovarali telefonom.

O Peđi u klubu pričaju sve najlepše, kažu da je apsolutni profesionalac, da ima izuzetne sposobnosti u odbrani ali je precizan i u napadu pred protivničkim košem. Prave odluke donosi momentalno i veoma je pouzdan. Ovoga leta Peđa se i oženio u svojoj 30 godini devojkom Radmilom, kaže sada je lakše udvoje, a mi im želimo puno sreće i dece u budućem braku, Peđi još puno koševa i novih uspeha.