XS
SM
MD
LG

Odlična sezona srpskih reprezentacija

Još jedno sjajno leto za odbojkaške reprezentacije Srbije. Odlični sezonu najavili su odbojkaši Srbije koji su fenomenalnim igrama osvojili Svetsku ligu.

Sjajno leto je imala i ženska seniorska reprezentacija, koja je uspela da osvoji istorijsku medalju na Olimpijskim igrama. Da Srbija ne mora da brine za budućnost pokazuju rezultati mlađih kategorija i nekoliko osvojenih medalja na Balkanskim prvenstvima.

Pionirke su još jednom dobrim igrama uspele da dođu do novog srebrnog odličija, pioniri su u Ivanjici bili brobzani, kadetkinje su postale šampionke Balkana, dok je kadetima malo falilo da se okite bronzom. Uspešnu sezonu su imale i juniorke koje su postale vicešampionke Balkana, ali ženskoj juniorskoj reprezentaciji tek predstoje izazovi  s obzirom da se trenutno nalaze u Đeru, gde se održava Evropsko prvenstvo.

I juniori Srbije pružaju sjajne partije, trenutno se nalaze u Vrnjačkoj Banji gde su domaćini Balkanskog prvenstva. Posle četiri odigrana kola Srbija deli prvu poziciju sa reprezentacijom Turske, i upravo njihov duel u poslednjem kolu će odlučiti šampiona u juniorskoj konkurenciji. Boje Srbije u Vrnjačkoj Banji brane: Buša, Perišić, Polomac, Kujundžić, Mehić, Todorović, Nedeljković, Perić, Ćirović, Žugić, Đurđević i Meljanac.