XS
SM
MD
LG

Jovo Čučković: Idemo da igramo, pa šta bude!

U odnosu na ispoljene vrednosti na većini utakmica, fudbaleri podmlatka Radničkog zauzimaju, potpuno nezasluženo, poziciju u donjem delu tabele. Mlada ekipa Kluba koji ima bogatu tradiciju, osim protiv Vojvodine koja je u Pirotu ostavila snažan utisak, u ostalim mečevima bila je ili bolji rival ili je oštećena odlukama sudija.  Da ironija bude veća neki od protivnika bili su timovi iz potpuno nepoznatih klubova u Srbiji!!!Sve to doprinelo je da se stekne pogrešna slika o vrednostima mladog tima koji trenira Jovo Čučković sa svojim saradnikom, Ivanom Džunićem, trenerom golmana.

,,Mladi beli,, u subotu imaju još jedno veliko iskušenje. Igraće na Banjici sa ekipom u čijem Klubu se radu sa mladjim kategorijama poklanja velika pažnja. Juče na treningu atmosfera dobra. Ekipa je kompletna, nedostajao je kapiten Darko Vasić koji se vratio sa maturske ekskurzije i koji je u Gimnaziji u popodnevnoj smeni.

Trener Jovo Čučković ne voli da govori o nekim sudijskim nepravdama, ali se ,,izmedju redova,, oseća nezadovoljstvo jer je njegovim momcima uskraćena radost, što je u sportu veoma bitno. Čučković je svestan kvaliteta rivala, ali, kako je žargonski rekao ,,idemo da igramo, pa šta bude,,!!!

Ukoliko obezbedimo uslove, moguće je da u program Naxi Plus radija i na Portalu Plus online bude informacija!!!