XS
SM
MD
LG

Eurosport se priprema za prenos najvećih biciklističkih događaja 2017. godine

Sa više trka, više sati prenosa uživo, više lokalnih produkcija i najboljih talenata – Eurosport u 2017. godini ostaje na čelu pelotona za sve strastvene ljubitelje biciklizma.

 

Eurosport će ove godine rasplamsati strasti biciklističkih entuzijasta sa preko 200 dana prenosa uživo i 2 300 sati programa posvećenog biciklističkim takmičenjima širom svih svojih kanala, potvrđujući se kao evropska sportska destinacija broj jedan.

 

Kalendar prenosa i ovog puta obuhvata sva tri Grand tura, uz ekskluzivna i produžena prava prenosa trke Điro d’Italija za ovu godinu. Osim ovih trka, ljubitelji biciklizma će biti u mogućnosti da isprate i 25 događaja koje organizuje Međunarodna biciklistička unija, uključujući svih pet monumentalnih trka.

 

Eurosport nastavlja da sarađuje sa najvećim imenima biciklizma, koji će svojim stručnim analizama i komentarima upotpuniti prenose ovih događaja. Stručnjaci koji će analizirati biciklističke trke na Eurosportu su Greg LeMond (Greg LeMond), Huan Antonio Fleča (Juan Antonio Flecha) i Šon Keli (Sean Kelly).  Ovim stručnjacima će se pridružiti i lokalni eksperti Roberto Vaši (Roberto Vacchi), iz Švedske, i Ričard Virenk (Richard Virenque), iz Francuske.   

 

Piter Haton, direktor Eurosporta je izjavio: “Ukoliko ste ljubitelj biciklizma onda je Eurosport pravo mesto za vas. Zajednica ljubitelja biciklizma je jedna od najpredanijih sportskih zajednica, koja ceni to što je Eurosport postao pravi dom biciklizma. Stojimo na usluzi fanovima i uzbuđeni smo što smo u prilici da im pružimo još kvalitetnih prenosa. U ovoj godini Eurosport će emitovati preko 200 dana biciklističkih takmičenja uključujući sve Grand ture i jednodnevne klasike.”

 

Kris Frum i Huan Antonio Fleča (Photo Credit: Jean Catuffe/Getty Images)