XS
SM
MD
LG

Napredak doveo prva pojačanja

Šef stručnog štaba Milorad Kosanović danas je saopštio prva imena koja će pojačati Napredak u ovom prelaznom roku:

" Milan Basrak je zvezdino dete, igrač koji je kao jako mlad otišao u Italiju, a dolazi nam iz albanskog Partizanija. Mlad je, upotrebljiv u prednjoj liniji, igra po oba boka, može da igra čak i špica, odnosno polu-špica, lak, brz, tako da od njega očekujem da učini mnogo toga na svom razvoju i d apokaže da je igrač za Napredak i superligu.

Stefan Nikolić je dvadesetosmogodišnjak koji je igrao za U-19 i za mladu reprezentaciju Crne Gore. Bivši napadač Partizana, OFK Beograda, Radnika, korejskog Inčona, Politehnike, Steaue, CSKA iz Sofije, Lirsa i još nekoliko klubova, kod nas stiže iz rumunskog superligaša Sepsisa. To je izvanredan momak. To što smo imali u Đeriću imaćemo u njemu."

Kosanović je rekao da je veliki posao pred stručnim štabom jer treba napraviti i uigrati ekipu da bude na jesenjašnjem nivou, ako ne i boljem: 

" Ovih prvih nekoliko dana priprema ćemo testirati igrače i  iskoristićemo ih i za upoznavanje sa igračima koji su došli i koji će nastaviti da dolaze u ova tri dana.

Nakon toga ćemo do polaska u Antaliju ozbiljno raditi, i možda ćemo u tom periodu odigrati jednu utakmicu. U Antaliju putujemo 23.januara a vraćamo se 5. februara i predvideo sam da tamo odigramo tri utakmice, možda i četiri. Po povratku u Kruševac ćemo odigrati generalku i nadam se spremno dočekati Spartak."

Kosanović očekuje još četiri pojačanja koja bi od ponedeljka trebalo da budu u Kruševcu.

Uvek nasmejan Bojan Miladinović pun optimizma očekuje nastavak prvenstva:

"Nakon mesec dana odmora smo orni došli na pripreme. Novajlije su počeli da pristižu, Nikolića dobro znamo, sa Milanom se upoznajemo i nadamo se da će se dobro uklopiti u ekipu i da ćemo veći uspeh ostvariti na proleće nego u jesenjem delu prvenstva", rekao je Bojan Miladinović fudbaler Napretka.