XS
SM
MD
LG

Istorijska utakmica Okružne lige Zaječar!

Utakmica 23. kola Okružne lige Zaječar, FK "Trebič" - OFK "Rtanj 2016", ući će u istoriju! Po prvi put u ovom rangu takmičenja, jedna utakmica će se odigrati u večernjem terminu, pod reflektorima.

Foto: facebook.com/FKTrebic

Dana 28.04.2018. godine, sa početkom od 20 časova, očekuje nas spektakl u Sokobanji, gde domaća ekipa FK "Trebič" dočekuje tim OFK "Rtanj 2016" Boljevac. Nema sumnje da će ovo dodatno motivisati igrače oba tima, naročito ekipu "Trebiča", koja ima imperativ pobede pred svojim navijačima i bori se za ulazak u viši rang takmičenja, a i želju da se revanširaju ekipi OFK "Rtanj 2016" zbog poraza u prvom delu prvenstva, kada su Boljevčani slavili sa 2:0.

Udaljenost ova dva mesta je 30km, i očekuje se da tribine SC Podina, u subotu od 20 časova budu ispunjene do poslednjeg mesta. Na tabeli Okružne lige Zaječar, FK "Trebič" se trenutno nalazi na četvrtom mestu sa osvojenih 43 boda, dok ekipa OFK "Rtanj 2016" Boljevac, zauzima deveto mesto, i sakupila je 32 boda.

Ostali parovi 23. kola: Midžor-Sloga, Kosovo-Bučje, Osnić-Mladost, Knjaz-Graničar, Omladinac-Malinik, Radnički L.-Rudar V.Č., Rgotina-019.