XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


15
Radnički (S)
17
16
Sloga (K)
16
 
17
ČSK Pivara
14
 
4
Srem
27
5
Sevojno Point
24
6
Banat
24
Å umadija 1903
Trepča
Polet
Zastava 1973
Gruža
Sloga (K)
Novi Sad
Mladost (A)
Teleoptik
Radnički (N)
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
IzveŔtaj utakmice
PLS: Sloga - Sevojno 1:0
29.11.2009 A. DaiÅ”ević

Više nego zasluženo Sloga je pobedila tim Sevojna, a rezultat je mogao biti i ubedljiviji da su "beli" malo bili precizniji u završnici akcija. Gosti iz Sevojna ostavili su bled utisak, ni jednom nisu šutirali u okvir gola i vratar Sloge Urošević nije imao ozbiljniju intervenciju na meču.

Sloga je u meč ušla bez trojice standardnih prvotimaca Babića, Marinkovića i pPelivanovića, ali se to nije osetilo na terenu. Sjajno su se borili i funkcionisali na terenu momci trenera Saše Nikoliće i kao plod takvog odnosa i igre došla je konačno i pobeda. Već u 5. minutu odličan pas Rađenovića, ali Spasojević sa pet metara šutira tik pored stative gola Nikolića. Preorali su teren Kraljevčani, nastavili sa atacima i u 10. minutu gol, ispostavilo se odluke u ovom susretu. Korner je sa leve strane izveo Rađenović, a Trnavac nadvisio korpulentne Bulatovića i Sandulovića i lopta kao tane ulazi u gornji levi ugao nemoćnog vratara Sevojna. Do kraja prvog poluvremena vredi pomenuti i 34.minut. Aut je odlično izveo Vasilić,a strelac jedinog gola u ovom meču zakasnio za delić sekunde da loptu ubaci u mrežu, Nikolić je bio brži.
U nastavku se očekivalča bolja igra gostiju, ubrzo je strateg "valjaoničara" izvršio i tri izmene, ali ništa nismo videli od mnogo hvaljenog tima iz predgrađa Užica. Sporni detalj u 55. minutu izazvao je burne proteste svih na stadionu. Vukojičić je sjajno ušao sa desne strane u šesnaesterac gostiju, srušio ga je Stanisavljević, ali za Ćeramilca to nije prekršaj, još je napadača "belih" častio žutim kartonom za simuliranje. U 60.minutu odlična akacija Sloge, lopta dolazi na drugu stativu gde je usamljen bio Rađenović, ali njegov šut glavom zaustavlja stativa. Probao je najbolji akter ove utakmice i šut u 71.minutu, ali tik pored stative lopta odlazi u gol aut, nešto kasnije i preko gola Sevojna.

Kraj susreta navijači Sloge dočekali su na nogama ispraćajući svoje ljubimce ovacijama za pobedu i prikazanu igru. Ove polusezone nisu se mnogo radovali uspesima "belih" pa se sa nestrpljenjem očekuju potezi Uprave i kako će Sloga izgledati na proleće
   
Kraljevo - Gradski stadion. Gledalaca: 1200. Sudija: Radovan Ćeramilac (Beograd). Pomoćne sudije: Vladan Radulović (Vinča) i Zoran Janićijević (Beograd). Strelac: Trnavac u 10. minutu. Žuti kartoni: Vukojičić (Sloga), Stanisavljević, Maksimović, Jovanović, Pejović, Ljubičić (Sevojno). Igrač utakmice: Dejan Rađenović (Sloga).

Sloga: Urošević, Vasilić (od 61. minuta Đorđević), Gojković, Pavlović, Vlašić, Tranavc,  Janićijević, Perić (od 81. minuta Andrić), Spasojević (od 85. minuta Bulatović), Rađenović, Vukojičić.
Sevojno: Nikolić, Virić (od 46. minuta Pejović), Stanisavljević (od 65. minuta Kostić ),  Bulatović, Sandulović, Maksimović, Jovanović, Jovičić, Pavićević (od 63. minuta Ljubičić), Vujović, Arsenijević.

Fudbal Fudbal Prva liga Telekom Srbija Sloga (K) Sevojno Point
Međusobne utakmice
2009-2010
06.06
16:30
Sevojno Point
Sloga (K)
4
1
29.11
Sloga (K)
Sevojno Point
1
0

2002-2003

Uporedni rezultati

Sloga (K)
 
Sevojno Point
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
1 (1) Broj pobeda 2 (2)
1 (1) Broj nereŔenih 1 (0)
2 (0) Broj poraza 1 (0)
2 (1) Dati poeni 6 (6)
6 (0) Primljeni poeni 2 (1)
-4 (+1) gol razlika na utakmicama +4 (+5)
25% (50%) UspeŔnost 50% (100%)
Nema rezultata