XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
23%
57%
20%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


 
8
Proleter (NS)
36
 
9
Srem
36
 
10
Novi Pazar
35
12
Dinamo
33
13
Sloga (K)
32
 
14
Zemun
31
Novi Sad
Mladost (A)
Teleoptik
Radnički (N)
Kolubara
ČSK Pivara
Mladost (L)
Novi Pazar
Novi Sad
Mladost (A)
Izveštaj utakmice
Kraljevčani na teškom iskušenju u Sremskoj Mitrovici
08.05.2010 A. Daišević

Sloga je poslednja tri kola odigrala jako dobro, od mogućih devet osvojila je sedam bodova, ali "beli" su ove sezone više puta pravili takve serije. Nažalost, ni jedna nije trajala duže od tri kola, pa se mnogi navijači kraljevačkog prvoligaša nadaju da bi sve moglo da se promeni u nedelju. "Beli" gostuju u Sremskoj Mitrovici posrnulom Sremu, jednom od najneprijatnijih iznenađenja prolećnog dela prvenstva. Sremce je do juče sa klupe vodio Kraljevčanin, bivši kapiten  i trener Sloge, Boris Bunjak, ali posle novog neuspeha u prošlom kolu i on je naoustio pitomu vojvođnasku ravnicu.
- Ne bih zaista to komentarisao, to nije u domenu našeg posla, pa ni Sloge kao kluba. Možda bi bilo bolje da je naš bivši trener ostao u Sremu, jer svaka promena donosi nešto novo, pokrene celu ekipu. Srem će protiv nas voditi Miloš Joksić, a on odlično poznaje tim koji je već trenirao jedno vreme. I da nije tako nas bi čekao jako težak posao, jer Srem je ove sezone pokazao da je jedna od boljih prvoligaških ekipa. Mi smo jesenas pobedili u Kraljevu, pa je evidentno da će domaćin imati želju za revanšom. Na nama je da nastvimo sa dobrim igrama, pa videćemo šta će biti... - naglašava Igor Tufegdžić trener Sloge.

Sloga će put Sremske Mitrovice bez najboljeg igrača protekle utakmice sa ČSK-om Aleksandra Gojkovića i u tom meču isključenog Miloš Đorđevića.
- To je veliki hendikep jer je poznato da mi nemamo veliki izbor igrača, da su na klupi uglavnom mladi igrači iz našeg kadetsko-omladinskog pogona. U svakom slučaju ko dobije šansu očekujem da pruži maksimum, forma nam je u usponu, igramo zaista dobro i poslednja tri rezultata nisu slučajna. Svi u klubu smo svesni položaja na tabeli i činjenice da je svaki osvojeni bod značajan, ali pobeda, još na strani, donela bi opstanak. Mi još nemamo trijumf u gostima ove sezone, ali pokušavam da igrače oslobodim tog pritiska. Naše ja da pružimo maksimum i da igramo kako se dogovorimo, verujem da tada neće izostati ni rezultat.

Najmlađi trener u Prvoj ligi Srbije ponovo je preuzeo Slogu od meča sa Teleoptikom u Kraljevu. U proteklih šest mečeva zabeležio je tri pobede, dva remija i poraz od Novog Sada u Kraljevu. Dakle još bez neuspeha u gostima?
- Neka tako i ostane u nedelju. Srem je zaista odličan tim, biće veoma teško i zato je i bod uspeh, ali niko ne treba da sumnja da ćemo učiniti sve da dođemo do celog plena - zaključuje Igor Tufegdžić trener kraljevačke Sloge.

Fudbal Fudbal Prva liga Telekom Srbija Srem Sloga (K)
Međusobne utakmice
2011-2012
08.04
16:00
Sloga (K)
Srem
2
1
18.09
16:30
Srem
Sloga (K)
2
3

2009-2010
09.05
16:30
Srem
Sloga (K)
2
0
25.10
Sloga (K)
Srem
2
0

Uporedni rezultati

Srem
 
Sloga (K)
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
1 (1) Broj pobeda 3 (2)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
3 (1) Broj poraza 1 (0)
5 (4) Dati poeni 7 (4)
7 (3) Primljeni poeni 5 (1)
-2 (+1) gol razlika na utakmicama +2 (+3)
25% (50%) Uspešnost 75% (100%)