XS
SM
MD
LG
27.07.2013 Ž. Radivojević

Prijateljska utakmica: LSK - Kupinovo 2:2

Ljubitelji fudbala u Laćarku uživali su u utakmici sportskih prijatelja, u kojoj je vidjeno sve ono što krasi ovu igru: golovi, bezbroj prilika i lepih proigravanja. Domaćin je poveo golom Ladjevca u 24. minuta, nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca. Samo nekoliko minuta kasnije poravnanje rezultata: pojačanje Kupinova iz šimanovačkog Hajduka 1932, mladi Krstović, postigao je gol koji se retko vidja na našim terenima. Posle njegovog šuta nešto iskosa, koji niko nije očekivao (malo ko je i video) lopta je odsela iza ledja Stajčića. Isti fudbaler upisao se u čistu strelaca i u 55. minutu: nakon izvedenog udarca iz ugla Jerkovića, Krstović je bio najprisebniji u kaznenom prostoru domaćina. Konačno, utakmicu je „ukrasio“ golom Bojić u 67. minutu, nakon „prave bombe“ sa oko 25 metara iskosa. S obzirom na fazu priprema i vrlo loš teren (!), prikazana igra može zadovoljiti sve kriterijume.

LAĆARAK - Strelci: 1:0 Ladjevac u 24, 1:1 Krstović u 27, 1:2 Krstović u 55, 2:2 Bojić u 67. minutu. Gledalaca: 100. Sudija: Vladić (Šid).

LSK: Stajčić, Polovina, Vukolić, Papić, Ladjevac, Vuletić, Jovanić, Bosančić, Bojić, Rajić, Savić. Igrali su još: Maksimović, Šuvija i Stojčić.

KUPINOVO: Travica, Vračev, Vujčić, Nedeljković, Jelenković, A. Matić, Jurišić, Petković, Jerković, M. Vukić, Krstović. Igrali su još: Sadžak, Milutinović, Plavšić, S. Matić, N. Vukić, Milutinović.

Na snimku: Sportski prijatelji LSK i Kupinovo