XS
SM
MD
LG

Kikbokseri Niša učestvovali na reviji

Takmičari Kik boks kluba Niš Na profesionalnoj kik boks reviji "Noć gladijatora" u Čapljini učestvovali su i takmičari Kik boks kluba Niš, ali nisu uspeli da zabeleže nijednu pobedu. Predstavnici Kik boks kluba Niš bili su Novak Radulović, Veljko Ivanović, Dimitrije Đorđević, Strahinja Ivanović, Milica Vučić i Vukašin Obradović.

kik-boks-nis-hrvatska.jpgDa je nemoguće bilo pobediti na poene, dokazale su sudije u meču između Roka Dozdora i Novaka Radulovića, gde je Radulović ubedljivo bio bolji u sve tri runde, ali su sudije dale pobedu Hrvatu. To je izazvalo zviždanje publike, a kasnije i čestitke našem takmičaru od strane svih prisutnih, govoreći da je sramota dati pobedu onome ko je slabiji borac tokom celog meča - rekao je Srđan Radulović, trener Kik boks kluba Niš. Veljko Ivanović poražen je sudijskom odlukom od Ilije Vidovića, Dimitrije Đorđević je izgubio od Vinka Sesara. Dino Ćatipović je savladao Strahinju Ivanovića , a Matija Simović bila je bolja od Milice Vučić.

U najboljoj borbi večeri između jednog od najboljih hrvatskih profesionalnih boksera Nikole Matića i Vukašina Obradovića slavio je takmičar iz Hrvatske. Reviju je organizovao Kik boks klub Sensei iz Čapljine.