XS
SM
MD
LG

Ulaznice za odbojkaške mečeve od petka
Kompleti karata za tri dana kvalifikacionih utakmica muške odbojkaške reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u odbojci, koje će biti igrane u Nišu, u prodaji su od petka, 27. decembra na biletarnici hale Čair.

Kako kažu u Odbojkaškom savezu Niša, koji je suorganizator, od petka, 27. decembra do petka, 3. januara u prodaji će biti samo kompleti za sva tri dana.

Cena kompleta je 600 dinara za sva tri dana, a biće u prodaji na biletarnici hale Čair koja će raditi od 10h do 18h, kao i na biletarnici u pasažu kod hotela „Ambasador“.

Od 3. januara u prodaji će biti dnevne karte. Jedna dnevna karta košta 300 dinara i važi za obe utakmice.

Kvalifikacioni turnir u hali Čair počinje u petak, 3. janara i u prvom kolu od 15h igraju Slovenija i Portugalija, a od 18h se sastaju Srbija i Makedonija.

Drugoga dana turnira, 4. januara, od 15h igraju Portugalija i Makedonija, a od 18h Srbija i Slovenija.

Poslednjeg dana, u nedelju, 5. januara od 15h se sastaju Slovenija i Makedonija, a od 18h igraju Srbija i Portugalija.

Plasman na 18. Svetsko prvenstvo u Poljskoj iz III runde kvalifikacija izboriće pet pobednika grupa, kao i najbolja drugoplasirana reprezentacija.

Utakmice Svetskog prvenstva biće igrane u Katovicama, Lođu, Vroclavu, Gdanjsku, Bidgošću i Krakovu, od 03. do 21. septembra 2014.

odbojkasi-srbije.jpg
Odbojakši Srbije se vraćaju u Čair; foto: ossrb.org

Srpski odbojkaši stižu u Niš prvog dana nove godine

Odbojkaši Srbije su se već okupili u Beogradu, gde se spremaju za kvalifikacione mečeve. Selektor Igor Kolaković na pripreme je pozvao 17 igrača.

Na spisku su: tehničari Vlado Petković, Nikola Jovović i Mihajlo Mitić, zatim korektori Saša Starović, Aleksandar Atanasijević i Dušan Petković, libero Nikola Rosić, onda blokeri Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Milan Rašić i Srećko Lisinac, pa primači Miloš Nikić, Nikola Kovačević, Uroš Kovačević, Marko Ivović i Neven Majstorović. Srpski odbojkaši dolaze u Niš 1. januara.