XS
SM
MD
LG

Pao i Polet

Da Polet više nije ekipa od koje treba strahovati posebno ne na domaćem terenu pokazali su i u ovom kolu vezavši treći uzastopni poraz u nastavku prvenstva. Nije ni Tešnjar danas blistao, naročito ne u prvom poluvremenu ali je ipak pokazao da i kada ima loš dan ume da stigne do tri boda. Mogli su domaći do pogotka vec u prvom minutu ali je najpre prečku pogodio Marjanović a odbijenu loptu iz više nego povoljne situacije traljavo šutira Gračanin. Igru Tešnjara u prvom poluvremenu obeležile su situacije u kojima se previše komplikovalo i duge lopte kojima se preskakala sredina terena pokušavajući da se uposle napadači koji, ne računajući dve - tri poluprilike, nisu ozbiljnije ugrozili gol gostiju.

Kritike trenera Milovanovića i par rokada u postavi na poluvremu utakmice uspele su da trgnu ekipu koja u nastavku kreće silovito ka golu Poleta i stiže do prvih ozbiljnih prilika koje nagoveštavaju vođstvo nakon sjajnog prodora Liknića i ubačene lopte u šesnaesterac koju na drugoj stativi u gol šalje Pavlović. Vodeći gol dao je krila tešnjarcima koji nastavljaju sa otvorenom igrom  i stvaranjem novih prilika. Takva igra umalo ih nije koštala gola jer su dozvolili gostima da posle jedne grube greške u kontri stignu do izjednačenja ali je sjajni Mitrović uspeo da izbije loptu sa gol linije već savladanog Lazića. To je sve što je viđeno od gostiju danas a gol koji Tešnjar ubrzo zatim postiže preko Nenada Milosavljevića stavlja tačku na utakmicu koja se mogla zavrsiti i goleadom da su tešnjarci bili samo malo raspoloženiji.

Tešnjar: Lazić, Aleksić, Janjić (Stašević), Tadić, Mitrović, Milosavljević Nebojša, Liknić, Vasiljević, Marjanović (Milosavljević Nenad), Gračanin, Vukosavljević (Pavlović)

Iskra 8 : 1 Borac
Polet 1 : 1 Tešnjar
Ribnikar 2 : 1 Kolubara 2
Junior Novo Naselje 4 : 0 Liplje
Rajac 5 : 3 Milenko Pavlović
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Junior Novo Naselje 3 3 0 0 9
2 Polet 3 2 1 0 7
3 Iskra 2 2 0 0 6
4 Rajac 3 2 0 1 6
5 Ribnikar 3 2 0 1 6
6 Tešnjar 3 1 1 1 4
7 Milenko Pavlović 3 1 0 2 3
8 Kolubara 2 3 1 0 2 3
9 Beloševac 2 0 0 2 0
10 Borac 2 0 0 2 0
11 Liplje 3 0 0 3 0