XS
SM
MD
LG

Kraljevčani ipak bolji

Nova ekipa Pirota sa novim trenerom mladim stručnjakom Mihajlom Mitićem otvara sezonu sa renomiranim timom Sloge iz Kraljeva, članom nakvalitetnijeg društva, Prve lige Srbije. Meč utoliko interesantniji, jer je na klupi Sloge Zoran Petrović, jedan od najuspešnijih trenera pirotske košarke, stručnjak koji je posle više decenija uveo Pirot u Drugu ligu. Ovaj zvanični meč na otvaranju sezone pobudjuje interesovanje i zbog debija mladog Piroćanca Mihajla Mitića na klupi Pirota i nastupa Gacinkvića, Raičevića, Rašića i Lukovića.

Dobar meč s obzirom da su timovi tek završili prvu fazu rada, ali i da su neka pojačanja tek stigla u oba tima. Videlo se, posebno kod domaćina da nedostaje “lopta” da su novajlije tek počele da rade i da će Mihajlo Mitić imati dobar tim.

 

Zoran Petrović je takodje video, iako je njegivtim kvalitetniji, da nedostaju utakmice i da će njegova, inače kvalitetna ekipa na svim pozicijama tek igrati kako on želi.

 

 

Za ovu fazu priprema, dobar meč, boljih će tek biti. Strpljenja samo! Revanš se igra u subotu od 15 časova u Hali Kej.

 

kk pirot

 

Pirot – Sloga Kraljevo 79:83 (21:20), (19:18), (16:28), (23:17).

Pirot: Vasić, Mukanović 3, Raičević 3, Filipović 9 (2:2), Gaćinović 11 (3:3), Čolić, Rašić 17 (3:3), Kosanović 18 (4:4), Luković, Mladenović 14, Stojanović 4.

Sloga: Vulić 24, Igrutinović, Trtić 10, Stefanović 5, Vuksanović 2, Simeunović, Stamenić, Todorović 14, Radonjić 19, Kovačević, Tadić 9. Tr. Zoran Petrović.