XS
SM
MD
LG

Obeng Regan dobio sina

Tamnoputi fudbaler Kruševačkog Nappretka koji je u prelaznom roku letos postao član ČukaričkogRegan Obeng (20), internacionalac iz Gane i fudbaler Čukaričkog, postao je ćale. Novosađanka Slađana, njegova supruga, donela je na svet momčinu od 3.750 grama i 52 centimetra. Novorođeni Jordan Petar je naslednik sjajnog veziste koji nije skrivao sreću kada su mu sigrači iscepali majicu.

Bio sam na treningu kada su mi javili da mi se supruga porodila. Bio sam presrećan što sam postao otac! Znao sam da će mi se Slađa poroditi u februaru i da ću tada biti na priprema kluba na Kipru. Voleo bih da sam sad uz ženu, ali fudbal je moja profesija, moram da zaradim za svoju porodicu - ističe Regan u razgovoru za „Alo!“.

Dobio sam ime po Ronaldu Reganu!

Fudbaler Čukaričkog ima zanimljivo ime, koje je dobio po nekadašnjem američkom predsedniku.
- Otac mi je dao ime baš po Ronaldu Reganu. Volim svoje ime, pogotovo što u Gani nema mnogo momaka koji se tako zovu - otkriva Obeng.

- Ko je prvi saznao da si postao tata? 
- Najpre sam rekao sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću, koji mi je kao otac. Želeo sam da on to prvi sazna, a nakon toga i saigrači. Svi su mi od srca čestitali. Iscepali su me skroz, a Matijašević, koji je sada postao „deda“, častio je sve u hotelu.

- Otkud tako neobično ime za sina - Jordan Petar?
- Volim ime Jordan. Oduvek sam znao, ako ikada budem imao sina, da će se zvati upravo tako. A Petar, to je bila želja moje tašte, a i zato što se tako zove moj saigrač Bojić. Voleo bih da moj sin bude snažan kao on jednog dana

 

Obeng Regan i supruga Jelena

Regana su igrači odmah po saznanju pocepali kako dolikuje srpskim običajima - Znači fudbaler... A za koju bi reprezentaciju Jordan Petar Obeng zaigrao jednog dana - za Ganu ili Srbiju? - Ako bude bio fudbaler, pustiću ga da sam odluči. Koja god da bude njegova želja, ja ću ga podržati.

- Supruga je Novosađanka, što znači da si i ti sada naš. Osećaš li se kao Srbin? - Da, sigurno. Još sada, kada sam ovde dobio sina, potpuno se osećam kao vaš zemljak. - Je l’ Slađana videla Ganu, tvoje rodno mesto? - Još nismo bili u mojoj domovini. Možda ćemo ići sledeće godine. I to sve troje. Moja mama jedva čeka da vidi unuka. Videla je slike Jordana i ne može da dočeka da ga vidi uživo - zaključuje Obeng. Želim Kup Srbije za sina! Regan Obeng želi da podari trofej Čukaričkom na proleće. - Očekujem da uđemo u finale Kupa i da ga osvojimo. To želim za svog sina! A što se Superlige tiče, daću sve od sebe da Čukarički sezonu završi među tri najbolje ekipe. Imamo dobar i kvalitetan tim, dobru organizaciju i u klubu je porodična atmosfera. Takva kombinacija će nam sigurno doneti dobre rezultate - uverava Regan. 0- Supruga je Novosađanka, što znači da si i ti sada naš. Osećaš li se kao Srbin? - Da, sigurno. Još sada, kada sam ovde dobio sina, potpuno se osećam kao vaš zemljak. - Je l’ Slađana videla Ganu, tvoje rodno mesto? - Još nismo bili u mojoj domovini. Možda ćemo ići sledeće godine. I to sve troje. Moja mama jedva čeka da vidi unuka. Videla je slike Jordana i ne može da dočeka da ga vidi uživo - zaključuje Obeng. Želim Kup Srbije za sina! Regan Obeng želi da podari trofej Čukaričkom na proleće. - Očekujem da uđemo u finale Kupa i da ga osvojimo. To želim za svog sina! A što se Superlige tiče, daću sve od sebe da Čukarički sezonu završi među tri najbolje ekipe. Imamo dobar i kvalitetan tim, dobru organizaciju i u klubu je porodična atmosfera. Takva kombinacija će nam sigurno doneti dobre rezultate - uverava Regan. 0 - Supruga je Novosađanka, što znači da si i ti sada naš. Osećaš li se kao Srbin? - Da, sigurno. Još sada, kada sam ovde dobio sina, potpuno se osećam kao vaš zemljak. - Je l’ Slađana videla Ganu, tvoje rodno mesto? - Još nismo bili u mojoj domovini. Možda ćemo ići sledeće godine. I to sve troje. Moja mama jedva čeka da vidi unuka. Videla je slike Jordana i ne može da dočeka da ga vidi uživo - zaključuje Obeng. Želim Kup Srbije za sina! Regan Obeng želi da podari trofej Čukaričkom na proleće. - Očekujem da uđemo u finale Kupa i da ga osvojimo. To želim za svog sina! A što se Superlige tiče, daću sve od sebe da Čukarički sezonu završi među tri najbolje ekipe. Imamo dobar i kvalitetan tim, dobru organizaciju i u klubu je porodična atmosfera. Takva kombinacija će nam sigurno doneti dobre rezultate - uverava Regan. 


Radnički (N) 0 : 0 Voždovac
Borac 3 : 3 Partizan
Novi Pazar 2 : 0 Donji Srem
Napredak 2 : 3 Rad
Spartak 1 : 0 Čukarički
Vojvodina 3 : 1 Radnički 1923
Jagodina 5 : 3 OFK Beograd
Crvena zvezda 3 : 1 Mladost
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Partizan 30 21 8 1 71
2 Crvena zvezda 30 19 7 4 64
3 Čukarički 30 16 9 5 57
4 Vojvodina 30 16 4 10 52
5 Novi Pazar 30 13 8 9 47
6 Rad 30 13 4 13 43
7 Mladost 30 11 7 12 40
8 OFK Beograd 30 10 9 11 39
9 Radnički (N) 30 9 10 11 37
10 Jagodina 30 10 5 15 35
11 Spartak 30 9 7 14 34
12 Voždovac 30 9 7 14 34
13 Borac 30 8 9 13 33
14 Napredak 30 8 7 15 31
15 Donji Srem 30 6 8 16 26
16 Radnički 1923 30 4 7 19 19