XS
SM
MD
LG

I to se dogodilo: Doktoru ne pomaže ni Hipokrat!!!

Na utakmicama je sve moguće. Nije iznenađenje kada sudija pokaže koji karton zbog nedozvoljenog starta ili nesportskog ponašanja. Ponekad u gledalište mora i trener a igrači u svlačionicu. Prava retkost je da sa terena bude isključen doktor neke od ekipa. U subotu "crveni karton" je na utakmici Sloga - Mokra Gora dobio dugogodišnji doktor Zoran Milošević. Dok je ukazivao pomoć povređenom igraču ušao je u oštar verbalni duel sa sudijom utakmice Milanom Nedeljkovićem iz Užica.

 

Isključenje u dve faze: protest, isključenje i - čuđenje foto: Stole

 

- Nisam mogao da ne reagujem - kaže dr Milošević. Pukle su dve arkade za kratko vreme. Po meni sudija je morao više da štiti igrače. Emotivno sam reagovao, u afektu naravno, i eto mene u gledalištu.

Najpre je bio povređen iskusni Radosavljević. Nastavio je meč sa čalmom oko glave a ubrzo je zbog iste povrede ukazivana pomoć i Gvozdenoviću. Posle toga upravo ova dva fudbalera bili su ključni pojedinci i može se reći režiseri pobede. Ovaj prvi je sve konce igre u nogama a Nemanja Gvozdenović će ovaj meč pamtiti jer je postigao odlučujući pogodak u samom finišu susreta. Vredan gol zbog posle kojeg je sve bilo potaman u taboru Sloge kojoj će ova tri boda možda značiti i spas od ispadanja iz Srpske lige. Dakle, i doktor je i te kako zaslužan za brzi oporavak i zlatne bodove. Ipak, savetovano mu je od strane uprave kluba da ubuduće ne "razgovara" sa deliocima pravde već da se drži Hipokratove zakletve.