XS
SM
MD
LG

Startuje Opštinska liga Leskovac

U subotu 28.08.2010.g. počinje takmičenje  u Opštinskoj ligi Leskovac, koje je ove godine organizovano u dve grupe - Istok sa 8 klubova i Zapad sa 7 klubova.

U grupi Istok su: 1. Gornje Krajince  2. ‚‚Umac‚‚ - Miroševce  3. ‚‚Goblen‚‚ - Badince  4. ‚‚Bratstvo‚‚ - Bratmilovce  5. ‚‚Real‚‚ - Donja Jajna  6. Veliko Trnjane  7. ‚‚Moravac‚‚ - Guberevac  8. Nomanica.

U Prvom kolu se sastaju: Gornje Krajince - Nomanica, Umac - Moravac, Goblen - Veliko Trnjane i Bratstvo - Real.

U grupi Zapad su: 1. slobodan broj  2. Jašunja  3. ‚‚BSK‚‚ - Belanovce  4. ‚‚Omladinac‚‚ - Donje Sinkovce  5. ‚‚Mladi borac‚‚ - Živkovo  6. ‚‚Mladost‚‚ - Donja Lakošnica  7. Navalin   8. ‚‚Mladost‚‚ - Kutleš.

U prvom kolu se sastaju: Jašunja - Navalin, BSK - Mladost(DL), Omladinac - Mladi borac, Mladost (K) je slobodan.

Svi će svoje utakmice igrati subotom popodne sem Jašunje i Gornjeg Krajinca koji će igrati nedeljom u 11,00 časova.

Ekipa Gornje Krajince će svoje utakmice u jesenjem delu igrati na stadionu FK‚‚Zloćudovo‚‚ u Zloćudovo gde svoje utakmice igra ovaj klub koji se takmiči u Niškoj zoni.

Komesar za takmičenje je Zoran M. Jovanović a komesar za sudjenje Borivoje Veljković koji su i u prethodne dve godine uspešno vodili ovu ligu.

Takmičenje će se odvijati po trostrukom bod sistemu u okviru 21 kola. U jesenjem delu takmičenja odrigraće se 10 kola a u prolećnom delu takmičenja 11 kola.

Prvaci grupa idu direktno u Prvu Jablaničku ligu dok će drugoplasirani igrati baraž za popunu Druge Jablaničke lige.