XS
SM
MD
LG

Humana utakmica "Jedna kap može da promeni sve"

Na predlog Komesara za takmičenje Opštinske lige Leskovac - Zorana M. Jovanovića, uz podršku OFS Leskovac i uz učešće Zavoda za transfuziju krvi Opšte bolnice Leskovac, dana 04.11.2010.g. od 09,oo-12,oo časova u prostorijama OFS biće organizovan dobrovoljno davanje krvi igrača FK koje okuplja OFS Leskovac, njihovih rukovodioca i simpatizera.

To će biti prilika da se organizuje i jedna "humana utakmica" u kojoj svi dobijaju. Fudbalski klub koji obezbedi najveći broj jedinica krvi, kao pobednik dobiće od OFS Leskovac na poklon tri fudbalske lopte a za drugoplasiranu ekipu Komesar za takmičenje je obezbedio jednu fudbalsku loptu. Svako ko bude došao da, da krv, prijaviće se za koju ekipu nastupa tako da ćemo na kraju dobiti i pobednika.
Ideja je lepo primljena u sportskoj javnosti grada Leskovca i već ima najava da će i druge sportske organizacije organizovati slične humane akcije. Ovom akcijom, fudbaleri i fudbal grada Leskovca, njihovi rukovodioci i navijači, žele da pokažu da se ne može povući paralela izmedju njih i "huligana" koji su u poslednjim dešavanjima, posebno u Đenovi na utakmici reprezentacije Srbije sa Italijom, naneli toliko zla ne samo našem fudbalu nego i državi Srbiji.

Ovim putem želimo da pokažemo i da smo hrabri, odvažni, zdravi ali i humani ljudi i da ovim svojim gestom koliko toliko skinemo teret sa leđa fudbala koji nam neko svojim lošim postupcima stavio na naša pleća.

JEDNA KAP MOŽE DA PROMENI SVE.
Naša krv može da spasi nečiji život i zato pozivam sve humane ljude da se uključe u ovu "humanu utakmicu" u kojoj dobijaju svi i nema poraženih.


Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod