XS
SM
MD
LG

Sudija Dušan Miladinović poništio gol domaćinu i nije svirao penal!

Ovo što se danas dogodilo u Pirotu nije prvi put. Sudije su do sada na Stadionu kraj Nišave poklonile bodove Čukaričkom, Lokomotivu spasili poraza, pre neku nedelju protiv Brodarca  nisu dali da se dogodi iznenadjenje. Ma  gde !!!  Danas, nova, koja po redu bruka. U  Pirotu treća , Voždovac!!!

Sve više mislim da nema slučajnosti!

  Ja sam taj isti novinar koji hvali sudjenje u Prvoj ligi i kada Radnički dobija i gubi, ja sam taj isti novinar, koji bih  to isto činio da čuveni  Nišlija Aca Živković nije oteo deci pet bodova u dve utakmice (Čukarički i Lokomotiva) a ovaj ,,Dušan silni ,, Dušan Miladinović, koga prvi put vidim, takodje Nišlija, ( da li je slučajnio) besramno je pomogao Voždovcu da osvoji bodove!!

20160924_140812

Ajmo redom.

 

Prvo, Voždovac je dobro selektiran tim, kršni momci, znaju da igraju i ako ćemo tako, do pobede im ne treba pomoć sudija. U prvom poluvremenu, iako su gosti šetali loptu sa jedne na drugu stranu i ,,kao,,  dominirali, nisu šutnuli jednom na gol, a domaći imali tri ,,zicera,,!!!

     Predrag Ivković  izašao je dva puta sam ispred golmana iz Beograda i  pogodio ga , a treća prilika , kada je Djordjević glavom ciljao, lopta je sela na prečku. U tom periodu pirotski golman Nikola Savić mogao je i sms poruke da šalje.

ii7

U nastavku jedan od retkih šueva  na gol, dogodio se  46 .minutu i Mandić je pogodio levi ugao, za 0:1!!

   Potom su domaći stali i  ruku na srce, bio je to period kada je Voždovac pokazao da   zna da igra.

ii6

I onda, poslednjih 15 minuta  ! Momci Jova Čučkovića krenuli su m najmanje po bod,zasluženo! A tada se   isprečio se još ,jedan Nišlija , koji je došao da navodno ,,deli pravdu,,!

    U 75. minutu golman je kratko odbio loptu,  Ivković je iz drugog plana utrčao na 10 metara i zatresao mrežu. Radost mladih Piroćanaca zaustavio je Dušan Miladinović ,,iz Niš,,uz asistenciju nama već dobro znanog Olivera Petrovića, koji je bio saučesnik i u onim ,,nedelima,, , Ace Živkovića ranije opisanih . Činovnik RIS/ a, u slobodno vreme pomoćni sudija, podigao je zastavicu.Poništio je čist gol!  Za njih nije bio ! Za sve ostale DA!!!

ii5

I onda još jedna , nama već dobro poznata , već vidjena situacija. Luka Petrović srušen je  na rubu šesnaesterca, da je pokazao na penal , osioni Dušan Miladinović, gosti , tvrdim, ne bi reč rekli! ,,Strašni Dule,, je , naravno izvukao na 16 metara i 20 santimetara , kakva preciznost! Oko sokolovo. Ili dobro znano ,,niško oko,,!!!

ii3

I tako, sve je završeno još jednim bezobrazlukom i našom dilemom!!! Ili  ove niške sudije gledaju tabelu i ,,čuvaju,, njihov Radnički,( ne bi da zvuči kao ,,teorija zavere,, ) da ne napusti Ligu, ili su našli način kako da se dodvore svemoćnim  beogradskim vlasnicima njihovih sudijskih sudbina!!!  

ii1

Draga gospodo, ako ćete ovako  predlažem da u Omladinskoj ligi Srbije igraju Mali Mokri Lug, Žarkovo,  Savamala , Dorćol, Palilula, Slavija… zašto da ne. ,,krug dvojkom,,! 

   U znak zahvalnosti zovite Acu i Duleta ,,iz Niš,,  , kao ,,sudije gosti,, jer  imaju velike zasluge !

     Nastavite  li ovako neće biti dobro!!!

     Srbija u fudbalu neće daleko ako i ove Lige gde su deca ,,radite po već vidjenom,, i otimate dečiju radost!!!!

 Aman, bre, dosta više!!

  I na kraju neobičan razgovor, ,,sve u duhu utakmice,, sa gostujućim trenerom!!!

 

 

Omladinska liga Srbije
Radnički – Voždovac 0:1 (0:0)
Radnicki: Savić, Vasov, Kostadinović, Đorđević, Mijalković, Filipović, Bandić (Milošević), Stojanov, Petrović, Ivković, Barošević;
Rezerve: Cvetanović, Aleksov, Milošević, Nikolić, Mijatović, Branković, Petrović


Mačva 1 : 2 Spartak ŽK
Crvena zvezda 3 : 2 Rad
Radnički (P) 0 : 1 Voždovac
OFK Beograd 2 : 0 Napredak
Partizan 4 : 1 Vojvodina
Čukarički 0 : 0 Brodarac
Jagodina 3 : 1 Lokomotiva
Radnički (N) 4 : 1 Radnički (V)
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Brodarac 9 6 2 1 20
2 OFK Beograd 9 6 2 1 20
3 Partizan 9 6 1 2 19
4 Vojvodina 9 6 1 2 19
5 Voždovac 9 6 1 2 19
6 Crvena zvezda 9 6 0 3 18
7 Čukarički 9 5 3 1 18
8 Rad 9 4 1 4 13
9 Jagodina 9 3 3 3 12
10 Spartak ŽK 9 3 2 4 11
11 Mačva 9 3 0 6 9
12 Radnički (P) 9 2 2 5 8
13 Radnički (N) 9 2 1 6 7
14 Lokomotiva 9 1 3 5 6
15 Napredak 9 1 1 7 4
16 Radnički (V) 9 0 1 8 1