XS
SM
MD
LG

FK Sloga: "Beli" sami sebe saplitali

Fudbaleri Sloge baš nemaju sreće. Na subotnjoj utakmici sa Ovčarom imali su posle prvog dela susreta solidnu prednost (2:0) ali je nastavak utakmice bio poguban za izabranike novog trenera Vladislava Stojanovića - Belog. Gosti su zaigrali opuštenije i sa dva pogotka iznenadili mladi tim kraljevačkih belih.

- Razlog svakako leži u nedostatku samopouzdanja, neiskustva i svega onoga što svaki tim treba da ima i što je uslov da bude što bolje plasiran na tabeli. Mladost i neiskustvo pa ni ja nisam mogao na poluvremenu da previdim da će doći do takvog pada u igri. Za mene je bilo veliko iznenađenje ali verovatno kada su primili prvi gol nisu mogli da se na pravi način skoncentrišu do kraja meča.

 

Stojanović - gosti iznenadili naše mlade igrače Foto: Stole

 

Rezultati ostalih ekipa, koji se bore za samo vrh tabele, već tri kola Slogi idu na ruku. Međutim, sve je uzalud jer beli sami sebe sapliću na svojim mečevima.

- To je tačno ali ja mislim da ova ekipa nije tako selektirana da jurila prvo mesto. Nema ovaj tim toliko kvaliteta jer se radi uglavnom o omladincima koji su tek nedavno "prestareli" i veliki je to korak za njih. Ali veoma je bitno da se najpre sredi organizacija kluba pa tek tada možemo da razmišljamo šta i kako dalje.

Do kraja prvenstva ima dosta vremena

- Mi ćemo se u svakom slučaju truditi maksimalno da ubuduće pravimo što bolje rezultate.Ima vremena do kraja ali sudeći po razmišljanjima ljudi iz kluba nije neki prioritet da se juri vrh. To ne znači da ako bude prilike ne pojurimo sami vrh. Smatram da i ovi igrači mogu puno više da pruže nego što su do sada prikazali - rekao je na kraju trener Stojanović, nekadašnji fudbalski as, sada uspešni fudbalski učitelj. .

POSLA PREKO GLAVE

- Nemam pomoćnika i sve sam radim. Borim se koliko mogu jer sam angažovan i da pomognem omladinskoj ekipi čiji sam trener bio pre dolaska u seniorski pogon. Često mi kao pomoć uskoči i sportski direktor Minutin Jakić i tako zajednički popunjavamo nastale rupe kada je trenerski deo kluba u pitanju.