XS
SM
MD
LG

Trepči uz minimalac i tri boda

Fudbaleri Radničkog doživeli su još jedan u nizu poraza na svom terenu. Ovoga puta tri boda su osvojili igrači Trepče iz Kosovske Mitrovice. Za potpun trijumf bio je potreban samo jedan pogodak,

 

Jedan od ataka domaćina

 

Posle ravnopravnog prvog poluvremena koje je okončano gotovo bez ijedne ozbiljnije prilike za gol ako izuzmemo šuteve koje su na vrata vratara Pajovića i Vakića uputili za goste Stefanović u 2. i Lalić u 43. minutu za goste i Radosavljević u 36. minutu za domaćine.

 

Meč je obilovao brzim akcijama foto: STOLE

 

A gol odluke postignut je u desetom minutu nastavka. Bio je to zapravo poklon odbrambenih fudbalera Radničkog koji nije "odbio" brzonogi Mašić. Posle toga bilo je ataka na gol sa obe strane ali mreže su mirovale iako su domaćini imali inicijativu koju nisu uspeči da krunišu golom čak ni u 68. minutu kada su sa pet šest metara i u nekoliko navrata šutirali ali je odbrana na čelu sa kapitenom Vučkovićem sjajno odolela. Na kraju bodovi su zasluženo uknjiženi na konto Trepče.

RADNIČKI - TREPČA 0:1 (0:0):

KOVAČI. Gledalaca 70. Sudija: Miroslav Miletić (G. Milanovac) 7. Strelac: Mašić u 53. (Trepča). Igrač utakmice: Žarko Mašić (Trepča)

Radnički: Pajović 6, Brkljač 7, Trnavac 6,5, Stevanović 6, Gligorijević - (Vojmilovac 6,5), Đokić 6,5, Radosavljević 6,5 (Vučinić -), Grujić 7, Jovanović 6, Mandić 6 (Bogdanović 6), Maksović 6,5

Trepča: Vakić 7, Milovanović 6,5, Božović 6,5, Andrić 7 (Đokić -), Vučković 7, Lazić 7, Mašić 7,5, Trajković 6,5, Stefanov ić 7, Lalić 7, Kostić 6,5 (Uljarević 7)