XS
SM
MD
LG

"Orlovi" sa šest provera na EP 2018

Reprezentacija Srbije počinje pripreme u ponedeljak 25. decembra, za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj koje je na programu od 12. do 28. januara. Izabranici selektora Jovice Cvetkovića, imaće ukupno šest prijateljskih provera kako bi ušli u pravu formu kada je to najpotrebnije - za preliminarnu fazu u Splitu od 12. do 16. juna (utakmice sa Hrvatskom, Švedskom i Islandom).

Foto: RSS

"Orlovi" će na kraju kalendarske 2017. godine učestvovati na "Yellow Cup" u švajcarskom Vinterturu, gde će pored domaćina ukrstiti koplja i sa jednom od dve selekcije - Rusijom ili Rumunijom.

Već drugog januara, srpske rukometaše čeka meč zatvorenog tipa sa Saudijskom Arabijom, dok će tri dana kasnije (5.1), domaća publika imati prilike da vidi reprezentaciju uživo u duelu sa Makedonijom (18 časova, SC "Voždovac" na Banjici, TV prenos).

Poslednje dve provere, "orlovi" će imati devetog (19, Murska Sobota) i desetog januara (18 časova, Velenje) u Sloveniji sa bronzanom selekcijom sa prošlog Svetskog prvenstva, posle čega sledi put za Split.