XS
SM
MD
LG

Mionica budući trenažni centar RSS

Predsednik Rukometnog saveza Srbije, Božidar Đurković, zajedno sa državnim sekretarima u Ministarstvu sporta i omladine, Predragom Peruničićem i Darkom Stanićem, obišao je radove na izgradnji hale u Mionici koja bi trebalo da bude trenažni centar RSS u budućnosti.

Moderna dvorana, koja će biti kapaciteta 600 sedišta, biće idealno mesto za obavljanje trenažnog procesa i boravak rukometaša i rukometašica. U njoj će moći da se igraju i zvanične utakmice, s obzirom da objekat zadovoljava standarde i kriteriume Evropske rukometne Federacije (EHF).

Sa predsednikom RSS i državnim sekretarima Ministarstva omladine i sporta, radove na novoj dvorani je obišao i predsednik Opštine Mionica, Boban Janković. Izgradnja dvorane će biti završena zahvaljujući Ministarstvu omladine i sporta i opštini Mionica.

Rukometni savez Srbije izražava zahvalnost državnim organima na brizi za srpski sport i ulaganju u sportsku infrastrukturu. Posebna zahvalnost ministru omladine i sporta u Vladi Rukometnog saveza Srbije, gospodinu Vanji Udovičiću, koji razume potrebe sporta i naših sportista.