XS
SM
MD
LG
27.06.2011 N.Pavlović

Baraž za Podunavski okrug: Polet (T) – Šumadinac (B) 2:2

Prva utakmica drugog kruga baraža za Podunavski okrug, završena je bez pobednika. Gosti iz Binovca, već posle deset minuta igre došli su u  vođstvo. Pogrešila je domaća odbrana i golman Ranisavljević, koji je loše intervenisao, pa kapitenu M.Antiću nije bilo teško da sa nekoliko metara od gola, plasira loptu u mrežu. Dest minuta pre odlaska na odmor, iskosa sa leve strane, u donji desni ugao šutirao je Ranđelović, golman Dobrić je bez uspeha pokušao da spreči pogodak. U nastavku ravnoprvna borba, u kojoj gosti ponovo dolaze u vođstvo. Trener i igrač Šumadinca, iskusni Ćirković, proveo je u igri manje od minuta i postigao gol. Sa desne, bio je upućen centaršut tačno njemu na glavu, on je padu poslao loptu u donji desni ugao. Zbog drugog žutog kartona koji je dobio Ilić, Šumadinac je od 79. minuta igrao sa deset igrača. Minut pre kraja regularnog toka, domaćin je uspeo da izjednači. Loptu je u šesnaestercu Šumadinca prihvatio Srećko Živković i iz okreta sa nekoliko metara savladao Dobrića. Revanš susret se igra, u sredu 29. juna u Suvodolu.

Igralište u Trnovču. Gledalaca oko 300. Sudija: Filip Jelić ( Smederevska Palanka ). Strelci: Ranđelović 35, Srećnko Živković 89. minut za Polet, a M.Antić 10, Ćirković 74. minut za Šumadinac. Žuti kartoni: Marko Dimitrijević, Ilić ( Šumadinac ). Crveni karton: Ilić ( Šumadinac ). Igrač utakmice: M:Antić ( Šumadinac ) .

POLET: Ranisavljević, Ristić, Milić, Saša Živković , Tanasijević, Stanković  (A.Radovanović), Kreponić, Srećko Živković, S.Vesić, Pavlović, Ranđelović .
ŠUMADINAC: Dobrić, Ilić, Marko Dimitrijević, Stepanović, M.Lukić, Radojičić, Spasić, M.Antić, Milan Dimitrijević (Ćirković), Mihajlović (S.Lukić), Zafirović (S.Antić).