XS
SM
MD
LG

Inđija nadmudrila Dinamo iz Vranja

 

Foto: ritamindjije.rs

 

Na Inđijskom gradskom stadionu odigrala se prva utakmica baraža za popunu Super lige Srbije. Domaćini su slavili sa ubedljivih 3:0, i to potpuno zasluženo.
Od početka su držali sve pod svojom kontrolom na terenu, dok su gosti od početka vrlo žustro ulazili u duele, tako da su već posle samo 13' minuta utakmice imali potpuno zasluženo 3 žuta kartona, to im se veoma brzo obilo od glavu, jer je glavni sudija već u 4' minutu  svirao penal za domaćine.

Ivan Rogač je veoma loše šutnuo taj penal po levoj strani gola, tako da je Lakić lako skinuo tu loptu, ali je sudija odlučio da se taj penal ponovi, uz obrazloženje da je neko od igrača gostiju ranije ušao u kazneni prostor. Možda je ovo i jedina greška na utakmici glavnog sudije Alekandra Vasića, a inače je perfektno odsudio celu utakmicu. Dinamo je danas uglavnom pretio iz prekida. Centaršutevi su im bili jedina opasnost za domaćine na današnjoj utakmici. Ubrzo su mogli da izjednače, ali su domaćini imali sreće, pa je lopta uglavnom završavala pored same prečke, a jednom je pogođena i sama stativa

Domaćini su posle toga čekali svoju priliku iz kontre, i u jednoj takvoj kontri u 22' Dmitrov S. je povećao prednost na 2:0. Inđija je nastavila fantastično da igra i držala je uglavnom ona loptu na terenu, pa su ubrzo povećali prednost na velikih 3:0, posle odličnog dodavanja Senegalca Badare Bađija prema Dimitrijević Nikoli, koji je iskusno na suprotnoj strani savladao protivničkog golmana.

U drugom poluvremenu je počela još veća nervoza gostiju, pa je veoma brzo Grk Lefteris Matsoukas dobio drugi žuti karton i tako završio današnju utakmicu, a ubrzo je i trener gostiju isto tako završio na tribinama.

Inđija je pametno odigrala do kraja utakmicu, jer je polako i iskusno čekala svoju šansu iz kontre, i mogli su barem još koji gol da postignu na utakmici, ali nisu imali sreće. Odlična celokupna partija domaćina na današnjoj utakmici, a po nekom mom skromnom mišljenju jedna od boljih partija od strane fantastičnog igrača pod brojem 6' Ognjena Bjelicica, koji je bez greške držao sve pod kontrolom na sredini terena,  i odlični Badara Badji iz Senegala.
Inđija u Vranje odlazi bez pritisaka, i sa velikom prednošću.