XS
SM
MD
LG

Veselinović Plasman među prve četiri ekipe

Predsednik Saša Veselinović (FK Glogonj)

Fudbaleri Glogonja u jesenjoj sezoni Druge Južnobanatske lige grupa Sever je završili su na deobi trećeg mestu tabele koje vodi u plejof odakle će najbolja ekipa ostvariti ulazak u viši rang, a drugoplasirana ekipa igrati baraž za popunu Južnobanatske lige . Predsednik kluba Saša Veselinović o trenutnoj situaciji i ambicijama kluba kaže:

- Naš zajednički cilj ove sezone je da posle dužeg vremena Glogonj vratimo u Južnobanatsku ligu i na dobrom smo putu. Radimo na tome da se stvore što bolji uslovi za rad i da spremno dočekamo početak priprema koje su planirane za početak februara. Trener Madževski ima punu podršku uprave kluba za ostvarene rezultate i zadovoljni smo kako radi svoj posao.

Glogonjci pored dobrih rezultata proteklih sezona nisu uspevali da ostvare povratak u viši rang, ali ove sezone ne odustaju od namere da se plasiraju u viši rang.

- Nismo imali dovoljno sreće prošle sezone i nismo ušli u plejof i očekujem da ćemo sada biti bolji i uspešniji. Znamo da su Mundijal i Jedinstvo Stević su favoriti i da će se svi naši rivali u pauzi pojačati, ali mi se ne predajemo - kaže Veselinović.

Posle dvanaest godina u klubu treniraju i takmiče se tri selekcije mladih fudbalera sa kojima uspešno rade treneri Zoran Madževski i sin Davor Madževski.

- Posle dužeg vremena mogu ispred uprave kluba da kažem da smo zadovoljni kako se radi sa mlađim selekcijama i oni su lepa budućnost kluba . Posle dugo godina imamo na treninzima preko 50 dece koje su svrstane u tri selekcije i koje se takmiče u svojim ligama - kaže Veselinović.

Uskoro počinje prelazni rok sigurno razmišljate o pojačanjima.

– Što se tiče pojačanja vodimo pregovore i želimo dovesti trojicu iskusnih igrača na sredini terena i napadača. Blizu smo dogovora i ovih dana će oni sigurno pristupiti našem klubu. Imamo mlad tim i njihovim dolaskom bi bili bliži ostvarenju našeg cilja - kaže Veselinović.

Početkom februara fudbaleri Glogonja okupiće se i krenuće sa radom na svom stadionu gde imaju dobre uslove za rad.

- Predstoji nam teška borba da zadržimo mesto koje vodi u plejoff, i znamo da će biti teško proleće. Ne bežim od odgovornosti i verujem da će momci zajedno sa trenerom Madževskim dati sve od sebe i da ćemo na kraju možda i ostvariti plasman u viši rang - istakao je Veselinović. 


Vojlovica 2018 1 : 2 Mundial
Jedinstvo Stević 5 : 1 Glogonj
Omladinac 1927 1 : 0 Unirea
Tempo 3 : 0 Slavia
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Mundial (-1) 8 8 0 0 23
2 Jedinstvo Stević 8 6 0 2 18
3 Unirea 8 4 2 2 14
4 Glogonj 8 4 2 2 14
5 Omladinac 1927 8 4 0 4 12
6 Vojlovica 2018 (-1) 8 2 1 5 6
7 Pobeda 8 1 2 5 5
8 Slavia (-1) 8 1 2 5 4
9 Tempo 8 1 1 6 4