XS
SM
MD
LG

Emotivni Rafa

Španski teniser Rafael Nadal poslao je emotivnu poruku javnosti koja se odnosi na pandemiju koronavirusa.

Nadal se neko vrijeme nije oglašavao, a sada je riješio da se obrati svojim navijačima.

On je postavio video na španskom jeziku na društvenim mrežama, a u njemu je rekao sljedeće:

"Pozdrav svima. Prvo bih htio da se izvinim jer se nisam oglašavao na društvenim mrežama neko vrijeme, ali ovo su teška vremena za sve. Situacija je ozbiljna i svi se maksimalno zalažemo iz naših domova. Želio sam da pošaljem porku svim doktorima, medicinskim sestrama i radnicima koji nas štite, kao i policiji, civilima i vojsci, svima koji čine da se osjećamo bezbjednije i koji su na vetrometini. Oni su oni koji se najviše izlažu riziku i oni su naši heroji.

Želim samo da kažem da se tim ljudima divim. Takođe, želim i da pružim podršku svim porodicama koje se muče, onima koji imaju zaražene među bližnjima i onima kojima su isti umrli od koronavirusa. Šaljem im podršku. Teško je reći nešto u ovim teškim trenucima i sve što mogu da kažem je da mi je veoma žao i da sada moramo da vjerujemo da ćemo što je prije moguće nastaviti sa našim životima.

U ovim teškim vremenima ima i pozitivne strane. Pokazujemo da možemo da se ujedinimo, mnoge kompanije pružaju podršku i doprinose, a građani to rade iz dana u dan tako što slušaju naloge nadređenih i njihove savjete. Ostanite kod kuće, poštujte sve što vam kažu kako bismo završili sa ovom užasnom pandemijom što je prije moguće".

Izvor:b92