XS
SM
MD
LG

Devojčice iz Jagodine ulepšale padine Goča

Trening na otvorenim terenima

Planina Goč kraj Kraljeva godinama je destinacija sportista u mnogim disciplinama. Česti gosti su, kao ovoga puta, oni najmlađi koji će sigurno u dogledno vreme biti pravi nosioci igre u odbojkaškom sportu.

Na padinama Goča prodefilovala je škola odbojke Blog volej iz Jagodine. Sa devojčicama. pionirskog uzrasta, rade tri bivše odbojkašice Jovana Veljković, Marina Radenković i Katarina Miljković. Njihov pravi domaćin bila je odbojkaški trener Ana Tijanić.

Triling trenera Blok voleja sa Anom Tijanić

- Imamo fenomenalne uslove za rad - kaže Jovana Veljković. Sve nam je na raspolaganju, otvoreni tereni i Balon sala. Smeštaj i hrana za desetku. Ovde smo prvi put ali je sigurno da ćemo dolaziti i narednih godina.

Na Goču je 35 devojčica a klub, inače, broji 170 pionirki. Očekuje se zato da će broj talenata biti znatno veći narednih godina jer je Korona ovoga puta bila "zaslužna" za nešto skromniju poseti mladih Jagodinki kraljevačkoj planiskoj lepotici.

Pionirke Blok voleja i Uroš Kovačević

Mladim odbojkašicama će, nema sumnje, ostati u dugoj uspomeni i zajednički snimak sa Urošem Kovačeviće, najboljim odbojkašem minulog prvenstva sveta.