XS
SM
MD
LG

Lozničani u kupu igraju prvu zvaničnu utakmicu sa crno-belima

FK Loznica - foto: infolosport.rs

Reče trener Loznice, Dušan Obadović, pred duel sa Radničkim da mu kup utakmica sa Partizanom zadaje glavobolju, jer mu je najbitniji duel sa Mitrovčanima. Slutnje su bile opravdane i porazom su sebi dodatno zakomplikovali polažaj kad je u pitanju plasman u plej of. Igranje u ubrzanom ritmu sreda-nedelja uzelo je danak, stigao je umor i do srede moraju biti svoj na svome. Na utakmicu sa Partizanom odlaze opušteno, bez velikih očekivanja, mada iza sebe imaju najbolje rezultate u najmosovnijem takmičenju. Između ostalih eliminisali su superligaše Čukarički i Radnik.

- Sa Partizanom igramo prvi put u istoriji kluba zvaničnu utakmicu. Nema tu šta da se kaže. Partizan je apsolutni favorit, glupo je da pretimo lideru Super lige, i to na njihovom terenu. Nemamo dovoljno igrača u rotaciji, tako da stalno igra 17-18 igrača, to je premalo. Biće prilika da se igrači odmore, osete ambijent i atmosferu, zaslužili su posle eliminacije Čukaričkog i Radnika. Imaće priliku da se pokažu koliko vrede - kaže trener Obadović.

Sa mišljenjem trenera slaže se vezni igrač Boško Vraštanović.

- U Kupu smo ostvarili istorijski uspeh plasmanom u četvrtfinale. Zapao nam je Partizan jedna od dve najbolje ekipe u našem fudbalu. Duel za crno-belima biće za nas svojevrsna nagrada i mogućnoist da uživamo u duelu sa tako velikim protivnikom. Odlazimo rasterećeni sa ciljem da se pokažemo u najboljem svetlu, nadam se da ćemo ih bar namučiti - uveren je "poslovođa" Lozničana.