XS
SM
MD
LG

Titula Vlajkoviću iz vrnjačkog Goča

Pobednička trojka Vlajković u sredini Mijailovic i Spasojević

Stonoteniski klub Spin art bio je domaćin turnira na kome je učestvovalo šesnaest takmičara uglavnom drugoligaških igrača. Pristigli su tako stonoteniseri iz Čačka, Lepoavića., Leška, Čačka, Kraljeva i Beograda. Očekivao se i dolazak predstavnika iz Kragujevca ali su ih blokade na putevima u tome sprečile.

Igrači su bili rasporedjeni u dve grupe a posle četi saata efektivne igre stiglo se do najpre polufianalnih a potom i finalnih mečeva. Najuspešniji takmičar bio je Željko Vlajković član Goča iz Vrnjačke Banje, ekipe koja je ostvarila plasman u Drugu nligu. On je bio uspešniji od talentovanog Stefana Mijailovića iz Leposavića.

Učesnici turnira

Zanimljiv susret za treću poziciju privukao je takjodje veliku pažnju. Naime, megdan su podelili otac i sin Viktor i Uroš Spasojević iz Beograda. Pobeda i bronzana medalja pripala je ocu Viktoru.

Otac i sin za bronzu

Viđene su su zanimljivi, uzbudljivi i do kraja neizvesni mečevi. Odličan orgagizator, kao i uvek bio je Stonoteniski klub Spin art koji je u prošloj sezoni ostvario veliki uspeh plasman u drugoligaško društvo  Za takozvano „treće poluvreme“ odnosno druženje, postarala se porodica Marka Matovića predsednika ovog kluba na čijem se imanju i nalazi prelepa sportska hala specijalno izgradjena za igru i takmičenja u ovom sportu.

Tekst i foto: Stole PETKOVIĆ