XS
SM
MD
LG

Trayal odneo bodove u Kruševac, sudija Miladinović igrač utakmice

Teško vreme za igru na pomoćnom terenu stadiona Čair u Nišu, temperatura oko 30 stepeni, jako sunce, ali to sve nije sprečilo veliki broj što domaćih što gostujućih navijača da dođu na tribine i isprate svoje miljenike na otvaranju sezone prve kadetske lige FS RIS.

Od kako je lopta krenula sa centra videlo se da će to biti potpuno otvorena utakmica u kojoj i domaći i gosti žele ceo plen, igraju na pobedu pa šta bude. Gosti su krenuli nešto ofanzivnije u uvodnim minutima utakmice i imali veći posed lopte ali bez konkretnih šansi, dok je prva šansa na utakmici viđena u petom minutu ali u režiji domaćih fudbalera kada je Đorđević nakon prodora po levoj strani snažno šutirao sa dvadesetak metara ali pravo u golmana gostiju Stefana Markovića koji je danas bio veoma dobar na svom golu. Nastavili su domaći sa napadima i već u devetom minutu je krenula brza akcija po levoj strani, ubačena je lopta prema napadaču domaćih Stojkoviću u srce šesnaesterca koji je bio u punom naletu i kad su svi na tribinama već videli sigurnu realizaciju i vođstvo domaćih, odbrambeni igrač gostiju je rukama gurnuo Stojkovića, na očigled i glavnog sudije Dušana Miladinovića i njegovog pomoćnika i u tim trenucima su svi na stadionu, i igrači i navijači domaćeg tima ali i navijači gostiju očekivali da sudija pokaže na belu tačku, međutim gospodin Miladinović je samo odmahnuo rukom i lopta je otišla u gol aut…

Od tog trenutka je utakmica ličila na sve samo ne na utakmicu, glavna figura na terenu umesto igrača bio je sudija Miladinović kome je izgleda najviše smetalo jako sunce tako da i pored nekoliko pauza za osveženje nije uspeo da vrati meč u svoje ruke, sudio je nepostojeće faulove a one stvarne nije video, verovatno mu je smetalo jako sunce, davao žute kartone za lagane startove a teže prekršaje nije ni dosuđivao kao prekršaje. Na momente se publika, koja je zajedno sedela na tribinama i bodrila svoje ekipe, smejala odlukama glavnog sudije, jer ono što je on radio na terenu je bilo ili za smejanje ili za plakanje. Na svu sreću postoji snimak cele utakmice tako da će valjda neko iz saveza pogledati utakmicu. Do kraja poluvremena nije bilo golova, a u drugom delu utakmice su gosti bili konkretniji i golovima Dunjića u pedesetom i Rajkovića u osamdesetom minutu došli do pobede i do prva tri boda u novoj sezoni. Sve u svemu jedna od onih utakmica gde je najbolji igrač na terenu bio glavni sudija, fer i korektna igra obe ekipe i zaslužena pobeda gostiju ali je pitanje kojim tokom bi otišla utakmica da su domaći poveli u devetom minutu iz penala.

Filip Filipović - Trayal 0:2 (0:0)

Strelci: Dunjić Bogdan u 50. i Rajković Vojin u 80. minutu. Glavni sudija meča Dušan Miladinović, njegovi pomoćnici Nenad Đorđević i Danilo Smiljić.

Filip Filipović: Ognjen Jovanović (C), Mateja Jović, Mihail Džunić, Uroš Cvetković, Andrej Korlat, Marko Zlatković, Vojin Stojanović, Luka Propadalo, Đorđe Đorđević, Ilija Pavlović i Mihajlo Stojković. Igrali su još i Vukašin Terzić, Lazar Mladenović, Pavle Petrović, Dimitrije Mitrović, Đorđe Mitić, Matija Cvejić i Andrija Prodanović. Trener ekipe Saša Rajković.

Trayal: Stefan Marković, Pavle Čolovejić, Danilo Marjanović, Vojin Rajković, Sava Jovanović, Veljko Novaković, Stefan Lazarević, Đorđe Radivojević, Bogdan Dunjić, Mateja Vučić(C) i Luka Petrović. U drugom delu šansu su dobili i Luka Brkić, Jovan Lazarević, Andrija Ilić, Dušan Vasić, Nikola Ristić, Nikola Vitorović i Novak Vasić. Trener ekipe Predrag Pavlović.


Filip Filipović 0 : 2 Trayal
Real Niš 4 : 1 Radnički (P)
Radnik 7 : 1 OFK Radnički
Mineralac 2 : 3 Kopernikus Želežničar
Timok 1919 0 : 8 Šampion
Budućnost 4 : 2 Napredak
Lider MGM 2 : 0 GFK Dubočica
Timočanin : Meševo
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Šampion 1 1 0 0 3
2 Radnik 1 1 0 0 3
3 Real Niš 1 1 0 0 3
4 Budućnost 1 1 0 0 3
5 Lider MGM 1 1 0 0 3
6 Trayal 1 1 0 0 3
7 Kopernikus Želežničar 1 1 0 0 3
8 Timočanin 0 0 0 0 0
9 Meševo 0 0 0 0 0
10 Mineralac 1 0 0 1 0
11 Napredak 1 0 0 1 0
12 Filip Filipović 1 0 0 1 0
13 GFK Dubočica 1 0 0 1 0
14 Radnički (P) 1 0 0 1 0
15 OFK Radnički 1 0 0 1 0
16 Timok 1919 1 0 0 1 0