XS
SM
MD
LG

U Kraljevu revija nekadašnjih i budućih asova

U Kraljevu je u organizaciji Stonoteniskog kluba Spin Art održana prava fešta sporta za zelenim stolom. Na ovom dvodnevnom takmičenju "Kraljevo open" nadmetalo se u nekoliko kategorija.

Prvog dana održano je bodovno takmičenje za igrače mladjih kategorija. Na parketu nove hale sportova na desnoj obali Ibra pojavilo se pedesetrak talentovanih devojčica i dečaka iz desetak klubova Srbije. Igrom su oduševili gledaoce ljubitelje ovog sporta i tako najavili da za stoni tenis "nema zime".

Našem klubu pripala je velika čast što nam je od strane ST saveza Srbije poverena oranizacija ove, slobodno se može reći, stonoteniske fešte. Treba istaći da nam je u ograbizaciji pomogla u Skupština grada Kraljeva a veliku zahvalnost dugujemo klubovima iz Srbije koji su nam omogućili deo opreme koja prati takmičenje - rekao je Marko Matović alfa i mega kluba Spin Art iz Kraljeva.

Takmišenje je otvorio Miloš Simović pomoćnik gradonačelnika Kraljeva za sport i omladinu. Najboljima u sve četiri  kategorije uručeni su pehari i diplome.

Sutradan za zelenim stolovima bili su veterani i rekreativci koji bili rasporedjeni u šest starosnih kategorija. Oni su igrom podsetili na dane kada su žarili i palili u stonoteniskim ligama širom Srbije i Regiona. Najuspešnijim igračima takodje su dodeljeni pehari koji će ih svakako podsećati na ovaj turnir i lepo druženje kod svojih prijatelja u gradu na Ibru.

Na kraju uz bezbroj čestitki pobednicima, organizatorima uz obećanje da će se ovakvi susreti i dalje održavati u gradovima širom Srbije.

Stole Petković