XS
SM
MD
LG

Trijumf Kruna u Dubrovniku

Šampioni fleg fudbala U18 turnira u Dubrovniku: Kraljevo Royal Crowns

Kraljevske krune su pobednici turnira u Dubrovniku. Kraljevčani su bili najbolji u juniorskoj konkurenciji sa Dubrovčanima, Sarajlijama i Beograđanima.

U nedelju 10. decembra održan je Božični humanitarni fleg fudbal turnir u Dubrovniku, u organizaciji lokalnog kluba američkog fudbala Dubrovnik Sharks. Turnir se igrao u dve kstegorije, seniorskoj i juniorskoj uzrasta do 18 godina, u kojoj su nastupili i Kraljevčani.

U prvoj utakmici, koja je do kraja bila neizvesna, ekipa Orlova sa Novog Beograda je pobedila Kraljevske krune, sa jednim tačdaunom razlike. Ujedno je ekipa Dubrovnik Sharks savladala tim Sarajevo Spartans sa 53:18.

Nakon toga, kao boljeplasiran tim Beograđani su igrali sa Sarjlijama, pobedivši ih lagano sa 53:18. Odnosno, Dubrovčani su dočekali Kraljevčane, od kojih su poraženi rezultatom 6:33.

U finalu su se ponovo srela dva srpska tima, ali ovog puta dečaci sa Ibra su slavili. Kraljevske Krune su u finalnoj utakmici rezultatom 33:12 pobedile Orlove, osvojivši ovaj turnir na Jadranu.

Kao zasluženi MVP u ime Kraljevskih kruna trofej je primio i podigao kapiten Dušan Jarić. Što se tiče odbrane tu je najbolji u pobedničkom timu bio Ognjen Radović i to u dvojakoj ulozi,  kao igrač i kao defanzivni koordinator.

Pod nazivom "Božić sa Šarksima", na fleg fudbal turniru u Gospinom Polju su se  tokom celog dana prodavala osvežavajuća pića i jela da roštilja, a sav novac tako sakupljen će ići u humanitarne svrhe, za one kojima je najpotrebniji.

Rezultati:

1. kolo 

Novi Beograd ORLOVI 26:20 Kraljevo ROYAL CROWNS
Dubrovnik SHARKS 32:6 Sarajevo SPARTANS

2. kolo

Novi Beograd ORLOVI 53:18 Sarajevo SPARTANS
Kraljevo ROYAL CROWNS 33:6 Dubrovnik SHARKS

Finale:

Kraljevo ROYAL CROWNS 33:12 Novi Beograd ORLOVI