XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
73%
6%
21%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


9
Tulari
39
10
Mladost
39
11
Pepeljevac
39
 
13
Polet
38
 
14
Tešnjar
35
 
15
Vrujci
27
Vrujci
Ribnikar
OFK Jabučje
Rubribreza
Sovljak
OFK Jabučje
Rubribreza
Sovljak
Tulari
Banjani
Izveštaj utakmice
Pošteno i časno do kraja

Časnu obavezu da igraju pošteno do kraja jer prvenstvo još traje Tešnjarci nisu zaboravili ni u Vračeviću. Do poslednje kapi znoja natopili su dresove pokušavajući da savladaju domaćina kojem je gorelo pod nogama jer sve osim pobede bilo im je ravno katastrofi i vodilo ih je u niži rang takmičenja. Tešnjar oslobodjen svih briga došao je u Vračević u desetkovanom sastavu (zbog dodeljenih žutih kartona u prošlom kolu) da se nadigrava i da pokaže ostalim klubovima i (ne)moćnicima iz fudbalskog saveza kako se pošteno igra fudbal za sebe, svoju čast i čast kluba i fudbalske igre uopšte koju su pomenuti degradirali.

Velika prašina se digla oko ove utakmice. U borbi za opstanak rezultat ove utakmice bio je važan mnogima... osim Tešnjaru. Želja momaka da pošteno odigraju ovaj meč poslednjeg kola i probaju da pobede očigledno se nije svidela ljudima iz Vračevića koji su od samog početka utakmice počeli sa vredjanjem gostiju a pre svega trenera Stojanovića jer zaboga zašto smo došli ovde da "zapinjemo" protiv njih. U tome je prednjačio trener Mladosti iz Vračevića, kome je sportska kultura i kućno vaspitanje očigledno nepoznat pojam.

U takvim uslovima se igrala utakmica, a u prvih pola sata igre beležimo tri šanse za Tešnjar. Dva nebeska skoka i udarca glavom Radovanovića završila su tik pored stative, a jednom danas prinudni centarfor Nebojša Milosavljević se u izglednoj prilici spetljao.
 U jeku inicijative Tešnjara gol postiže Mladost iz Vračevića. Propust odbrane, udarac iskosa sa desetak metara i Radojević je savladan. Gol koji Mladost ostavlja u ligi.

U poluvremenu trener Stojanovic hrabri momke. I ovako nekompletni bolji smo od domaćina. Momci su čvrsto odlučni da pokvare planove domaćinu i da ih drže u strahu jos 45 minuta.

U nastavku bez nekih pravih prilika a onda je "sevnula" kontra u 75 minutu. Po levoj strani prošao je Marković idealno centrirao u srce šesnaesterca a tamo glavom ispred golmana Mladosti najbolje reaguje Nebojša Milosavljević i donosi izjednačenje 1:1.

U Vračeviću muk. Gol Milosavljevića šalje ih verovatno u niži rang.

U poslednjih 15 minuta domaći kreću na sve ili ništa, ali šansu za pobedu propusta Tešnjar. Loše šutira Nebojša Milosavljević. Domaći pritiskaju ali bez pravih prilika. Sve lopte ubačene u šesnaesterac Tešnjara lak su plen golmana Radojevića.

I onda šok za Tešnjarce. Igrao se poslednji napad na utakmici. Ostalo je samo da se izvede korner za Mladost pa da sudija odsvira kraj. U gužvi na prvoj stativi lopta nesretno pogadja Janjića u nogu i odbija se u mrežu. Autogol - 2:1. 90 minuta truda palo je u vodu. Igrači i navijači Mladosti u delirijumu. Igraće se Okrug i dogodine u Vračeviću.

Tešnjar je pobedio u svojoj utakmici. Pokazali su svima kako se posteno i časno igra fudbal i ispada iz lige. Uprava kluba po završetku utakmice odala je priznanje svim momcima koji su danas otputovali u Vračević i dostojanstveno nosili dres i grb Tešnjara. Tešnjar je u Vračeviću izgubio utakmicu, ali to je bilo najmanje važno. Bilo je tu nešto i "više od igre".

Tešnjar: Radojević, Radovanović, Stašević, Marković, Janjić, Tadić, Jokić, Gračanin (Randjelović), Milosavljević, Liknić, Pavlović

Fudbal Fudbal Kolubarska okružna liga Mladost Tešnjar
Međusobne utakmice
2012-2013
15.06
17:00
Mladost
Tešnjar
2
1
18.11
13:30
Tešnjar
Mladost
0
1

2009-2010
25.04
16:00
Tešnjar
Mladost
1
1
26.09
Mladost
Tešnjar
2
1

2008-2009
17.05
Tešnjar
Mladost
2
0
18.10
Mladost
Tešnjar
4
3

Uporedni rezultati

Mladost
 
Tešnjar
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
6 (3) Broj utakmica 6 (3)
4 (3) Broj pobeda 1 (1)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
1 (0) Broj poraza 4 (1)
10 (8) Dati poeni 8 (3)
8 (5) Primljeni poeni 10 (2)
+2 (+3) gol razlika na utakmicama -2 (+1)
66% (100%) Uspešnost 16% (33%)
Nema rezultata