XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
ZMOL: Arilje - Tara 0:3

U sportskoj hali u Arilju odigrano je zadnje kolo odbojkaške lige ZMOL za žene. Arilju je gostovala  odlična ekipa "Tare iz Bajine Bašte. Iako su u predhodnom kolu  izgubile od ekipe "Zlatara" na domaćem terenu i tako iznenadile sve poznavaoce odbojke u regionu došle su u Arilje da ostvare još jednu pobedu. Utakmica je počela sa ubedljivim vodstvom domaćih igračica, a gošće iz B. Bašte , kao da se nisu još opravile od poraza iz predhodnog kola, ali već sredinom prvog seta  na servis Milanović Snežane "Tara" osvaja šest vezanih poena i prelazi u vodstvo koje nije ispustla do kraja seta koji se završio rezultatom 23-25.

Drugi set Bajinobaštanke počinju bojažljivo i dozvoljavaju da domaćin povede, ali vrlo brzo  uspevaju da konsoliduju  odbranu i posle  nekoliko dobrih prijema, odlično izvedeni napadi dovode  ih u situaciju da pređiu u vodstvo, pri čemu su im svesrdno pomogle i domaće igračice koje su  neshvatljivo loše  primale servis godtujućih igračica. Konačno na kraju drugog seta 16: 25 verno odslikava odnos  snaga na terenu.

Treći set je počeo kao i drugi, ali su gošće brzo uhvatile prijljučak i sigurnom igrom tokom celog seta  pokazale da  zasluženo dele prvo mesto  na tabeli. Rezultat na kraju seta bio je  20: 25 . Ovom utakmicom završen je prvi deo lige , a prvo mesto dele "Sloga"iz Priboja, "Tara"iz B. Bašte i "Zlatar" oz Nove Varoši.

Prvo kolo drugog dela prvenstva igra se početkom marta maeseca 2013 godine.

Posle utakmice predsednik kluba "Tara"iz B. Bašte Mihailo Jevtić  izjavio je da će njihov klub  u predstojećoj pauzi pokušati da ispravi nedostatke koji su uočeni u jesenjem delu sezone. Najavio je da će se do kraja  prelaznog  roka  pojačati  sa nekoliko iskusnih  igračica i pokušati da ostvare plasman u viši rang takmičenja.

Odbojka Odbojka Regionalna liga Zlatiborsko-Moravičkog okruga Arilje Tara
Međusobne utakmice
Uporedni rezultati

Arilje
 
Tara
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
0 (0) Broj pobeda 4 (2)
4 (2) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 12 (6)
12 (6) Primljeni poeni 0 (0)
-12 (-6) gol razlika na utakmicama +12 (+6)
0% (0%) Uspešnost 100% (100%)
Nema rezultata
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
Steke17 je ocenio igrača